Ponujamo vam dve zavarovanji: izberite možnost, ki vam ustreza.

– Obvezno zavarovanje avtomobilske odgovornosti je zavarovanje, ki ga mora imeti vsako registrirano vozilo. Velja v primeru prometne nesreče, ko z vozilom nenamerno povzročite škodo drugemu udeležencu v prometu, pri čemer zavarovalnica oškodovancu povrne škodo.

– Splošni avtomobilski kasko krije škodo zaradi poškodovanja vozila, ki je posledica nepredvidenih dogodkov, ko je vozilo v prometu ali miruje.

Avtomobilsko zavarovanje je na voljo tudi za poslovne uporabnike.

Za več informacij o zavarovanju vozila ali finančnih akcijah Dacia Financiranja, kjer je že vključeno delno subvencionirano ali brezplačno obvezno in kasko zavarovanje vozila za prvo leto, stopite v stik z nami.

Kako do zavarovanja za vaše vozilo?

– s financiranjem preko Dacia Financiranja, ko vam v odvisnosti od posamezne ponudbe v okviru veljavnih finančnih akcij pripada delno subvencionirano ali brezplačno obvezno in kasko zavarovanje vozila za prvo leto.

– kot gotovinski kupec, saj vam tudi brez financiranja ponujamo ugodno in v primeru posameznih akcij tudi delno subvencionirano obvezno in kasko zavarovanje za prvo leto.

– z obnovo zavarovanja, če ste obstoječa stranka. V sodelovanju z našima partnerjema Zavarovalnico Triglav d.d. in Zavarovalnico Sava d.d. vam nudimo možnost obnove avtomobilskih zavarovanj.

V vseh treh primerih lahko izbirate med različnimi paketi, odvisno od vaših želja in potreb.