Odkrijte cene vozil Dacia

Pri znamki Dacia spreminjamo pravila avtomobilske industrije tako pri dizajnu kot ceni vozil. Naša želja je ponuditi vozila, ki bodo dostopna vsem in s cenami daleč pred vso konkurenco. Odkrijte cene znamke Dacia in bodite pametnejši potrošnik!

Duster
že za 13.740 €
Novi Sandero
že za 8.990 €
Novi Sandero Stepway
že za 12.290 €
Dokker Van
že za 10.080 €

Odkrijte cene znamke Dacia in bodite pametnejši potrošnik!

Naša želja je ponuditi vozila, ki bodo dostopna vsem in s cenami daleč pred vso konkurenco. Uspešen izziv! Z znamko Dacia se odločite za bistvene elemente in poiščite vsa naša nova vozila po najboljših cenah. S cenami znamke Dacia dobite več vozila za vaš denar ter si privoščite prostorno in udobno notranjost z edinstveno nosilnostjo po tej ceni. To še ni vse! Zanesljivost, robustnost, preprosta uporaba in vzdrževanje. Odkrijte naše modele in uživajte v doživetju z vozilom Dacia po ugodnih cenah.

 

Oglejte si naše rešitve financiranja
Izbira cen znamke Dacia pomeni tudi, da izkoristite prednosti prilagojenih rešitev financiranja skladno z vašimi potrebami. Izkoristite vse prednosti! Izberite želeni model in se odločite za ceno in vozilo, ki najbolje ustrezata vašemu proračunu.
 

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem