Konfigurator vozil Dacia

Dizajn, oprema, motorji, možnosti, dodatna oprema, ponudbe financiranja. Z našim konfiguratorjem Dacia prilagodite svoje vozilo skladno z vašimi potrebami in željami.

Duster
že za 13.740 €
Novi Sandero
že za 8.990 €
Novi Sandero Stepway
že za 12.290 €
Dokker Van
že za 10.080 €

Sestavite vozilo Dacia skladno z vašimi potrebami in zahtevami.

Izberite barvo, tip platišč, oblazinjenje, prilagodite notranjost. Ničesar ne prepustite naključju! Naj vaš slog govori zase tako pri notranjosti kot zunanjosti vozila ter prilagodite dizajn vozila Dacia vašemu okusu in potrebam.
Da bo vozilo najbolje prilagojeno vašim potrebam, izberite različico, ki vam ponuja raven opreme in možnosti, ki najbolje ustrezajo vašim pogojem uporabe. Raziščite tudi naš katalog dodatne opreme in opremite vozilo z rešitvami za vse vaše potrebe.


Izberite vozilo in rezervirajte testno vožnjo z vozilom Dacia
Se še vedno ne morete odločiti? Bodite brez skrbi! Dodajte piko na i svoji konfiguraciji in preizkusite rezultate v dejanskih voznih razmerah z brezplačno testno vožnjo vozila Dacia po vaši izbiri.

 

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem