Konfigurator vozil Dacia

Dizajn, oprema, motorji, možnosti, dodatna oprema, ponudbe financiranja. Z našim konfiguratorjem Dacia prilagodite svoje vozilo skladno z vašimi potrebami in željami.

Novi Duster
že za 15.390 €
na voljo kot
Novi Spring
že za 19.590 €
Sandero
že za 12.090 €
Sandero Stepway
že za 13.790 €
Novi Jogger
že za 16.190 €

Sestavite vozilo Dacia skladno z vašimi potrebami in zahtevami.

Izberite barvo, tip platišč, oblazinjenje, prilagodite notranjost. Ničesar ne prepustite naključju! Naj vaš slog govori zase tako pri notranjosti kot zunanjosti vozila ter prilagodite dizajn vozila Dacia vašemu okusu in potrebam.
Da bo vozilo najbolje prilagojeno vašim potrebam, izberite različico, ki vam ponuja raven opreme in možnosti, ki najbolje ustrezajo vašim pogojem uporabe. Raziščite tudi naš katalog dodatne opreme in opremite vozilo z rešitvami za vse vaše potrebe.

 

Za model Dacia Duster je do prihoda novega modela, prodaja možna samo iz zaloge.

 

Izberite vozilo in rezervirajte testno vožnjo z vozilom Dacia
Se še vedno ne morete odločiti? Bodite brez skrbi! Dodajte piko na i svoji konfiguraciji in preizkusite rezultate v dejanskih voznih razmerah z brezplačno testno vožnjo vozila Dacia po vaši izbiri.

 

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem