Rezervirajte testno vožnjo z vozilom Dacia

Ali se sprašujete, katero vozilo je pravo za vas? Rezervirajte testno vožnjo z modelom Dacia po lastni izbiri in poiščite vozilo, ki vam ustreza. Oglejte si vsa naša nova vozila, ki so na voljo za testno vožnjo, in vstopite v svet znamke Dacia.

Duster
Duster
že za 13.740 €
Odkrijte
Sandero
Sandero
že za 8.590 €
Odkrijte
Logan MCV
Logan MCV
že za 9.400 €
Odkrijte
Logan
Logan
že za 8.850 €
Odkrijte
Dokker
Dokker
že za 12.990 €
Odkrijte
Dokker Van
Dokker Van
že za 9.990 €
Odkrijte
Lodgy
Lodgy
že za 16.340 €
Odkrijte
Sandero Stepway
Sandero Stepway
že za 10.800 €
Odkrijte
Dokker Stepway
Dokker Stepway
že za 14.190 €
Odkrijte
Lodgy Stepway
Lodgy Stepway
že za 16.340 €
Odkrijte

Preizkusite vozilo Dacia v dejanskih voznih razmerah

Občudujte dizajn vozila, uživajte v njegovem udobju, preizkusite opremo, predajte se užitku v vožnji Vsa ta edinstvena občutja, ki jih ni mogoče opisati v katalogu. Izberite preprostost in poiščite odgovore na vsa vprašanja s testno vožnjo v dejanskih voznih razmerah.

Izbira novih vozil, ki so na voljo za testno vožnjo

Dinamičen, okreten, udoben, športen, modularen Ali iščete popolno vozilo? Ne čakajte več! Zahvaljujoč znamki Dacia lahko uživate v doživetju in rezervirate brezplačno testno vožnjo z enim od naših novih modelov, preden se odločite za nakup. Kaj je lahko boljšega kot to?

Enostavno rezervirajte testno vožnjo

Izberite model, vnesite osebne podatke, izberite datum Samo z nekaj koraki oddajte spletno zahtevo za testno vožnjo in rezervirajte termin pri pooblaščenem prodajalcu vozil Dacia. Se vidimo kmalu!

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem