Rezervirajte testno vožnjo z vozilom Dacia

Ali se sprašujete, katero vozilo je pravo za vas? Rezervirajte testno vožnjo z modelom Dacia po lastni izbiri in poiščite vozilo, ki vam ustreza. Oglejte si vsa naša nova vozila, ki so na voljo za testno vožnjo, in vstopite v svet znamke Dacia.

na voljo kot
Novi Spring
že za 19.590 €
Sandero
že za 12.090 €
Sandero Stepway
že za 13.790 €
Novi Duster
že za 15.390 €
Novi Jogger
že za 16.190 €
Sandero ECO-G
že za 12.690 €
Sandero Stepway ECO-G
že za 12.690 €
Novi Duster ECO-G
že za 15.990 €
Novi Jogger ECO-G
že za 16.190 €

Preizkusite vozilo Dacia v dejanskih voznih razmerah

Občudujte dizajn vozila, uživajte v njegovem udobju, preizkusite opremo, predajte se užitku v vožnji Vsa ta edinstvena občutja, ki jih ni mogoče opisati v katalogu. Izberite preprostost in poiščite odgovore na vsa vprašanja s testno vožnjo v dejanskih voznih razmerah.

Izbira novih vozil, ki so na voljo za testno vožnjo

Dinamičen, okreten, udoben, športen, modularen Ali iščete popolno vozilo? Ne čakajte več! Zahvaljujoč znamki Dacia lahko uživate v doživetju in rezervirate brezplačno testno vožnjo z enim od naših novih modelov, preden se odločite za nakup. Kaj je lahko boljšega kot to?

Enostavno rezervirajte testno vožnjo

Izberite model, vnesite osebne podatke, izberite datum Samo z nekaj koraki oddajte spletno zahtevo za testno vožnjo in rezervirajte termin pri pooblaščenem prodajalcu vozil Dacia. Se vidimo kmalu!

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem