Dacia na prvo mesto postavlja tisto, kar je najbolj pomembno varnost in zdravje

V skladu z navodili Vlade Republike Slovenije in smernicami NIJZ tudi pri Dacia Slovenija postavljamo varnost in zdravje posameznika na prvo mesto, zato smo sprejeli ustrezne ukrepe in za vas pripravili dodatne napotke. Glede na uradne napotke pristojnih organov Republike Slovenije bomo spodnje informacije redno posodabljali.

V primeru vprašanj nas lahko pokličete na telefonsko številko 080 10 81*.

Alt Image C29

Obvestilo Dacia prodajne mreže

Sporočamo vam, da v skladu z navodili Vlade Republike Slovenije in smernicami NIJZ začasno zapiramo vrata svojih salonov in tudi vas pozivamo, da dom zapuščate le v primeru najnujnejših opravkov.

 

Imate dodatna vprašanja vezana na vaše vozilo ali Dacia storitve? Poklepetajte z nami v živo, z veseljem smo vam na voljo.

Klepet v živo

Obvestilo servisne mreže Dacia

Ali lahko opravim servis in popravilo vozil? Kako izvem, če je kje odprta servisna delavnica Dacia? Ker je javni prevoz začasno prepovedan, se zavedamo, da so avtomehanične in servisne storitve nujno potrebne. Sledimo priporočilom NIJZ glede omejitev števila strank, ki so lahko hkrati v poslovnem prostoru, v katerem se izvaja servis ali popravilo.

 

 

Za več informacij kontaktirajte vašega pooblaščenega serviserja. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo preko klepeta v živo.

Klepet v živo
Alt Image C29
Alt Image C29

Vam bo v prihajajočih dneh poteče registracija ali zavarovanje?

Krizni štab Republike Slovenije je objavil skladno z Odlokom o začasni prepovedi izvajanja tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil v Republiki Sloveniji, da je do 16. aprila 2020 prepovedano izvajanje tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil v Republiki Sloveniji. Veljavnost prometnih dovoljenj, vključno z zavarovanjem motornih vozil in ADR certifikatov za prevoz nevarnega blaga, ki jim zaradi navedene prepovedi poteče veljavnost od uveljavitve (17. marec 2020) navedenega odloka do 16. aprila 2020, je podaljšana do 16. maja 2020.

Obvestilo RCI Banque in RCI Lizing

V času epidemije smo vam na voljo tudi v RCI Banque, bančni podružnici Ljubljana in RCI Lizing, kjer nudimo financiranje in zavarovanje vozil znamke Dacia. Za vas še naprej opravljamo ureditve / prekinitve / zaključke financiranj ter vam obnovimo zavarovanje ali pripravimo informativno ponudbo na daljavo.

 

Za vsa vaša vprašanja v zvezi s financiranjem in zavarovanjem vozila smo dosegljivi na brezplačni telefonski številki 080 18 87 (od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00) in na e-naslovu za financiranje: spremljava@rcibanque.com ter za zavarovanje: zavarovanje@rcibanque.com.

 

Vam in vašim najdražjim želimo obilo zdravja ter poguma v prihodnjih dneh in tednih.

Alt Image C29
Alt Image C29

SESTAVITE SVOJE DACIA VOZILO

V tem času pa vas vabimo, da bolje spoznate našo znamko vozil Dacia in svoje Dacia vozilo sestavite kar iz domačega naslonjača, glede na vaše želje in potrebe.

Sestavite svoje Dacia vozilo

Imate dodatna vprašanja? Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte nas! Dacia sodelavci so vam bodo z veseljem pomagali in odgovorili na vaša vprašanja. Služba Stiki s kupci je, zaradi omejitve širjenja virusa COVID-19 in spremenjenih razmer na trgu, prilagodila delovni čas dosegljivosti, in sicer: ponedeljek-petek od 8:00-16:00*.


*Ob praznikih klepet ni na voljo.

 

Klepet v živoPišite nam
Alt Image C29