Dacia je tu za vas – previdnost vseeno ostaja

V skladu z Odlokom o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prodajni saloni in servisne delavnice Dacia ponovno odpirajo svoja vrata.

Alt Image C29

Prodajna mreža Dacia – ponovno ODPRTI prodajni saloni

Sporočamo vam, da v skladu z Odlokom o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije prodajni saloni vozil Dacia ponovno odpirajo svoja vrata.


Imate dodatna vprašanja vezana na vaše vozilo ali Dacia storitve? Poklepetajte z nami v živo, z veseljem smo vam na voljo.

Klepet v živoPOIŠČITE POOBLAŠČENEGA PRODAJALCA

Servisna mreža Dacia

Ali lahko opravim servis in popravilo vozil? Kako izvem, če je kje odprta servisna delavnica Dacia? Sporočamo vam, da so servisne delavnice vozil Dacia odprte v polni razpoložljivosti, skladno z Odlokom o spremembah in dopolnitvah Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom.


Za več informacij kontaktirajte vašega pooblaščenega serviserja vozil Dacia. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo preko klepeta v živo.

NAROČITE SE NA SERVISKlepet v živo
Alt Image C28v0
Alt Image C29

Vam v prihajajočih dneh poteče registracija ali zavarovanje?

Z Odlokom o spremembi Odloka o začasni prepovedi izvajanja tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil v Republiki Sloveniji se določa, da prepoved izvajanja tehničnih pregledov in drugih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil velja le do 19. aprila 2020. Vlada je z 20. aprilom 2020 sprostila prepoved opravljanja tehničnih pregledov in ostalih postopkov v zvezi z registracijo motornih vozil, in se le-ta lahko opravljajo, če so pri njihovem izvajanju upoštevana vsa priporočila za preprečevanje okužbe z virusom SARS-CoV-2 NIJZ. Veljavnost prometnih dovoljenj, vključno z zavarovanjem motornih vozil, se v vsakem primeru podaljšuje do 19. junija 2020.

RCI Banque in RCI Lizing se vračata z odlično ponudbo

V RCI Banque in RCI Lizing, kjer nudimo financiranje in zavarovanje vozil, vam z vrnitvijo v naše poslovne prostore nudimo še učinkovitejšo podporo ter prilagodljive in konkurenčne rešitve financiranja vašega vozila.


Za vsa vprašanja v zvezi s financiranjem in zavarovanjem vozila smo dosegljivi na brezplačni telefonski številki 080 18 87 (od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00) in na e-naslovu za financiranje: spremljava@rcibanque.com ter za zavarovanje: zavarovanje@rcibanque.com.

 

Za prilagojeno ponudbo samo za vas pa se obrnite na pooblaščeno prodajno mrežo Dacia.

Alt Image C29
Alt Image C29

Potrebujete redni servis in vzdrževanje vašega Dacia vozila?

Zaupajte svoje vozilo izkušenim strokovnjakom Dacia.

Naročite se na servis

Imate dodatna vprašanja? Potrebujete pomoč?

Kontaktirajte nas! Dacia sodelavci so vam bodo z veseljem pomagali in odgovorili na vaša vprašanja. Služba Stiki s kupci je, zaradi omejitve širjenja virusa COVID-19 in spremenjenih razmer na trgu, prilagodila delovni čas dosegljivosti, in sicer: ponedeljek-petek od 8:00-16:00*.


*Ob praznikih klepet ni na voljo.

 

Klepet v živoPišite nam
Alt Image C29
Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih. | Upravljanje piškotkov|Več o tem