Znamka Dacia

Četverna zmaga: bralstvo Auto Bilda izbralo znamko Dacia

  • Dacia po mnenju bralstva Auto Bilda ponuja najboljše razmerje med uporabno vrednostjo in ceno.
  • Dacia se je uvrstila na prvo mesto še v treh razredih; pri mestnih avtomobilih, športnih terencih segmenta B in kompaktnih družinskih kombi avtomobilih.
  • Dacia je od začetka prodaje v Nemčiji dosegla velik uspeh.
Dacia ponuja najboljše razmerje med uporabno vrednostjo in ceno, meni bralstvo Auto Bilda.
Enako kot v letu 2021 so v anketi Auto Bilda "Najboljše znamke v vseh razredih" v kategoriji "najboljše razmerje med kakovostjo in ceno" znamko Dacia postavili na prvo mesto med 37 sodelujočimi znamkami. Tako so še enkrat avtomobilom Dacia priznali cenovno dosegljivost in zanesljivost.

Dacia je bila uvrščena na prvo mesto še v treh razredih: mestni avtomobili, športni terenci segmenta b in kompaktni družinski avtomobili.
Dacia Sandero je enostavno najcenejši mestni avtomobil na nemškem trgu. Moderno oblikovan in opremljen izpolnjuje vsa bistvena pričakovanja kupcev.

Med športnimi terenci segmenta B je Dacia Duster s svojo čvrsto, terensko obliko pravo utelešenje duha znamke, ki je naklonjen širni naravi in aktivnostim v njej. Povsem novi Dacia Jogger je prelomen model med kompaktnimi kombi avtomobili, ki ponuja vsestransko uporabnost s petimi ali sedmimi sedeži.

Dacia je od začetka prodaje v nemčiji dosegla pristen uspeh.
Četverna zmaga, ki jo je znamki Dacia namenilo bralstvo Auto Bilda, je še ena potrditev usmeritve znamke: ponujati najboljše razmerje med uporabno vrednostjo in ceno na trgu skupaj z veliko zanesljivostjo. Od začetka prodaje leta 2004 je Dacia v Nemčiji prodala že več kot 750.000 vozil. V letu 2021 je znamka z več kot 42.000 registracijami osvojila skoraj 1,5-odstoten tržni delež.

ODKRIJTE VEČ