Povsem prenovljeno 7-sedežno družinsko vozilo Dacia Jogger

Novi Dacia Jogger izstopa po svoji vsestranskosti, pri čemer združuje mere karavana, prostorno notranjost kombiniranega vozila in prednosti družinskega športnega terenca.

PONUDBA NOVI DACIA JOGGER

Ponudba Jogger

Novi Dacia Jogger z akcijsko ponudbo že za 16.190 €*

 

  • 5 let podaljšanega jamstva;
  • pogodba o vzdrževanju že za 99 € (velja ob nakupu Dacia Financial Services);
  • obvezno in osnovno kasko zavarovanje za 99 € (velja ob nakupu preko Dacia Financial Services) 
  • brezplačna vinjeta (velja ob nakupu Dacia Financial Services).

UŽIVAJTE V PRAKTIČNI VOŽNJI

Dacia – udobnost v vožnji

Vaš novi Dacia Jogger lahko sprejme do 7 oseb! Poleg številnih pametnih odlagalnih mest lahko izkoristite prednosti udobja in prostornosti v vozilu. V zadnjem delu vozila lahko z zložljivimi mizicami uredite potovalni prostor po svojih željah.

VSE, KAR POTREBUJETE ZA ENOSTAVNEJŠE ŽIVLJENJE!

Media Control – novi Dacia Jogger

Media Control

Media Control vam poenostavi vožnjo. Sistem vključuje priklopno postajo za pametni telefon, integriran prikaz na 8,9 cm (3,5”) zaslonu za voznika, kontrolnike na volanskem drogu in dva zvočnika. Povežite pametni telefon preko povezave Bluetooth® ali z uporabo aplikacije Dacia Media Control in si zagotovite še več možnosti. Dostopajte do navigacijskega sistema in priljubljene glasbe.

Media Display – novi Dacia Jogger

Media Display

Pojdite korak dlje s sistemom Media Display. S 4 zvočniki in velikim 20 cm (8”) zaslonom na dotik vam omogoča boljši pregled nad funkcijami, medtem ko sedite za volanom. Njegov intuitivni vmesnik ni združljiv samo s povezavo Bluetooth®, ampak tudi s sistemoma Android AutoTM in Apple CarPlayTM.

 Sistem Dacia Media Nav – novi Dacia Jogger

Media Nav

Radio, multimedija, združljivost in brezžična povezava s sistemoma Android AutoTM in Apple CarPlayTM itd. S sistemom Media Nav ne boste želeli ničesar več! S 6 vgrajenimi zvočniki boste uživali še v večji kakovosti zvoka med poslušanjem priljubljene glasbe. Poenostavite si potovanja z vgrajenim navigacijskim sistemom, ki je na voljo poleg vseh glavnih funkcij.

Kratke LED-luči – novi Dacia Jogger

Kratke LED-luči

Izberite varnost! Žarometi novega vozila Dacia Jogger se vklopijo samodejno, kar vam zagotavlja optimalno vidljivost v vseh razmerah.

Elektronska ročna zavora – novi Dacia Jogger

Elektronska ročna zavora

Elektronska ročna zavora je enostavna za uporabo in vam omogoča tekočo vožnjo.

Prostoročna kartica – novi Dacia Jogger

Prostoročna kartica

Prostoročno! Odprite vrata in zaženite motor. Nikoli še ni bilo tako preprosto kot z novim vozilom Dacia Jogger. Prostoročna kartica poskrbi za vse iz udobja vašega žepa ali torbice.

Ste pripravljeni, da se podate na pot?

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem