Več užitka v mestni vožnji

Združuje edinstven slog športnega terenca in povsem električni pogonski sklop. Odkrijte aktualno ponudbo novega Dacia Spring.

PONUDBA NOVI DACIA SPRING

Ponudba Spring

Dacia Spring z akcijsko ponudbo 16.890 €

 

  • 5 let podaljšanega jamstva;
  • ugodna obrestna mera 5,99% (velja ob nakupu z Dacia Financial Services);
  • brezplačno obvezno in osnovno kasko zavarovanje za prvo leto (velja ob nakupu z Dacia Financial Services);
  • brezplačna vinjeta (velja ob nakupu z Dacia Financial Services).

MEDIA NAV*

Dacia – Media Nav Evolution

Uživajte v vožnji. Vaš sistem Media Nav poskrbi za vse! Telefon, radio, multimedija, navigacija GPS: poiščite vse, kar potrebujete, na 18 cm (7”) zaslonu na dotik. Želite poslušati priljubljene sezname predvajanja? Povežite svoj pametni telefon preko povezave Bluetooth® ali bananskih priključkov in vhoda USB. Potrebujete polnjenje? Dovolite, da vas navigacija vodi do najbližje polnilne  postaje.

 

* združljiv s sistemoma Android Auto™ in Apple CarPlay™. 

praktičen za vsakodnevno uporabo

Hitro polnjenje

Hitro polnjenje

Ste na tesnem s časom? Ko ste na cesti, za polnjenje električnega vozila uporabite javne polnilne točke. Naročite polnilnik z enosmernim tokom (izbirno) za dostop do hitrih polnilnih postaj in pridobite do 80 % dosega vožnje v manj kot eni uri! 

Novi Dacia Spring – prostornina prtljažnika

Prostornina prtljažnika 290 l*

S prostornim prtljažnikom in zložljivo zadnjo sedežno klopjo vam Dacia Spring ponuja tudi največ tovornega prostora v kategoriji. Zelo pametno!

Media Nav*

Uživajte v vožnji. Vaš sistem Media Nav poskrbi za vse! Telefon, radio, multimedija, navigacija GPS: poiščite vse, kar potrebujete, na 18 cm (7”) zaslonu na dotik. Želite poslušati priljubljene sezname predvajanja? Povežite svoj pametni telefon preko povezave Bluetooth® ali bananskih priključkov in vhoda USB. Potrebujete polnjenje? Dovolite, da vas navigacija vodi do najbližje polnilne postaje.

Podrobnejši podatki o novem vozilu Dacia Spring

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem