Pustolovščina zagotovljena – udobje na vseh terenih

Poenostavite si življenje! Novi Dacia Duster izpolni vse vaše potrebe. Odkrijte aktualno ponudbo za novi Dacia Duster!  
ponudba novi Dacia Duster
Ponudba novi Dacia Duster že za 16.990€*
  • 6 let jamstva;
  • pogodba o vzdrževanju že za 99 € (velja ob nakupu Dacia Financial Services);
  • obvezno in osnovno kasko zavarovanje za 149 € (velja ob nakupu preko Dacia Financial Services).
več o Duster tehnologiji
Doživetje tehnologije
Media Nav Evolution

Telefon, radio, navigacija GPS, izboljšan sistem 4X4 Monitor (pri različici s štirikolesnim pogonom), multimedija, itd. Ni vam treba umikati pogleda s ceste. Do informacij lahko dostopate preko 20 cm (8”) zaslona na dotik z žičnim ali brezžičnim zrcaljenjem pametnega telefona ob priključitvi pametnega telefona preko povezave Bluetooth® ali vhodov USB. S 6 vgrajenimi zvočniki lahko uživate v še boljši kakovosti zvoka pri poslušanju priljubljene glasbe.

Na voljo pri določenih različicah.
PODROBNEJE O AKTUALNI PONUDBI:

V promocijski akciji EasyGo GA Adriatic d.o.o. promovira svoj model Dacia Duster z jamstvom za 6 let ali do 100.000 km, karkoli se zgodi prej,  s pogodbo o vzdrževanju že za 99 € za 3 leta oziroma 60.000 km, karkoli se zgodi prej (velja ob nakupu preko Dacia Financial Services), z obveznim in osnovnim kasko zavarovanjem za prvo leto za 149 € (velja preko Dacia Financial Services). V akcijo je vključeno enoletno avtomobilsko zavarovanje, ki obsega 1 leto brezplačnega obveznega in kasko zavarovanja in velja preko Dacia Financial Services. Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednost od 5.000 € in minimalnim trajanjem 24 mesecev. V financiranje je vključeno zavarovanje za brezposelnost, nezgodno smrt in nezgodno invalidnost. Pridružujemo si pravico do napak. V obdobju 3 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije za 4. 5. in 6. leto sledi 3 leta podaljšanega jamstva Dacia oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej.     

*Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.   


Vse, kar potrebujete za enostavnejše življenje!

Velik 20 cm (8”) zaslon na dotik
Velik 20 cm (8”) zaslon na dotik
Uživajte v še večjem udobju. Vaš multimedijski sistem je opremljen z 20 cm (8”) zaslonom na dotik, ki vam poenostavi branje in uporabo informacij.
Ergonomska sredinska konzola
Ergonomska sredinska konzola
Sredinska konzola je opremljena z 2 vhodoma USB spredaj in 2 zadaj, držali za pijačo ter drsnim naslonom za roko, ki vam ponuja še več odlagalnega prostora (skoraj 1,1 l). Ostanite organizirani na enostaven način.
Samodejna klimatska naprava
Samodejna klimatska naprava
Od točke A do točke B – nastavite temperaturo po svojem okusu in uživajte v optimalnem toplotnem udobju.
Kamera z več pogledi
Kamera z več pogledi
S sistemom kamere z več pogledi, ki vključuje 4 kamere (spredaj, zadaj in na bočnih straneh), lahko še natančneje manevrirate. Pri parkiranju se sistem samodejno vklopi pri vzvratni vožnji. Po potrebi ga lahko vklopite tudi ročno.
Zrcaljenje pametnega telefona
Zrcaljenje pametnega telefona
Telefonirajte, zaženite navodila za pot z navigacijo GPS, poslušajte priljubljeno glasbo in še več. Enostavno povežite svoj pametni telefon in uporabljajte vse aplikacije na 20 cm (8”) zaslonu na dotik multimedijskega sistema.
Prostoročna kartica
Prostoročna kartica
Imate polne roke? Nič lažjega! S prostoročno kartico lahko enostavno odklenete in zaženete novi Dacia Duster.

PodrobnejšI podatki o novem vozilu Dacia Duster