Pustolovščina zagotovljena
– udobje na vseh terenih

Poenostavite si življenje! Dacia Duster izpolni vse vaše potrebe. Odkrijte aktualno ponudbo za Dacia Duster!  
ponudba novi Dacia Duster
Ponudba Dacia Duster že za 19.090€*
  • 6 let jamstva;
  • pogodba o vzdrževanju (velja ob nakupu z Mobilize Financial Services);
  • brezplačno zavarovanje Splošni kasko (velja ob nakupu z Mobilize Financial Services).
več o Duster tehnologiji
Doživetje tehnologije
Telefon, radio, navigacija GPS, izboljšan sistem 4X4 Monitor (pri različici s štirikolesnim pogonom), multimedija, itd. Ni vam treba umikati pogleda s ceste. Do informacij lahko dostopate preko 20 cm (8”) zaslona na dotik z žičnim ali brezžičnim zrcaljenjem pametnega telefona ob priključitvi pametnega telefona preko povezave Bluetooth® ali vhodov USB. S 6 vgrajenimi zvočniki lahko uživate v še boljši kakovosti zvoka pri poslušanju priljubljene glasbe.

Na voljo pri določenih različicah.
PODROBNEJE O AKTUALNI PONUDBI:

V promocijski akciji EasyGo GA Adriatic d.o.o. promovira svoj model Dacia Duster Expression 1.3 TCe 130 z jamstvom za 6 let ali do 100.000 km**, karkoli se zgodi prej, z zavarovanjem Splošni kasko, ki je v prvem letu financiranja subvencionirano in je za kupca brezplačno (velja z Mobilize Financial Services) ter vzdrževalno pogodbo My Revision za obdobje 3 let oziroma 60.000 km, karkoli se zgodi prej (velja z Mobilize Financial Services). Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 5.000€, minimalnim trajanjem 24 mesecev in sklenitev zavarovanja vozila v prvem letu financiranja z Mobilize Financial Services. Pridružujemo si pravico do napak.  

 *Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.  

 **V obdobju 3 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije za 4. 5. in 6. leto sledi 3 leta podaljšanega jamstva Dacia oz.100.000 km, kar koli se zgodi prej.    


Vse, kar potrebujete za enostavnejše življenje!

Velik 20 cm (8”) zaslon na dotik
Velik 20 cm (8”) zaslon na dotik
Uživajte v še večjem udobju. Vaš multimedijski sistem je opremljen z 20 cm (8”) zaslonom na dotik, ki vam poenostavi branje in uporabo informacij.
Ergonomska sredinska konzola
Ergonomska sredinska konzola
Sredinska konzola je opremljena z 2 vhodoma USB spredaj in 2 zadaj, držali za pijačo ter drsnim naslonom za roko, ki vam ponuja še več odlagalnega prostora (skoraj 1,1 l). Ostanite organizirani na enostaven način.
Samodejna klimatska naprava
Samodejna klimatska naprava
Od točke A do točke B – nastavite temperaturo po svojem okusu in uživajte v optimalnem toplotnem udobju.
Kamera z več pogledi
Kamera z več pogledi
S sistemom kamere z več pogledi, ki vključuje 4 kamere (spredaj, zadaj in na bočnih straneh), lahko še natančneje manevrirate. Pri parkiranju se sistem samodejno vklopi pri vzvratni vožnji. Po potrebi ga lahko vklopite tudi ročno.
Zrcaljenje pametnega telefona
Zrcaljenje pametnega telefona
Telefonirajte, zaženite navodila za pot z navigacijo GPS, poslušajte priljubljeno glasbo in še več. Enostavno povežite svoj pametni telefon in uporabljajte vse aplikacije na 20 cm (8”) zaslonu na dotik multimedijskega sistema.
Prostoročna kartica
Prostoročna kartica
Imate polne roke? Nič lažjega! S prostoročno kartico lahko enostavno odklenete in zaženete Dacia Duster.

PodrobnejšI podatki o novem vozilu Dacia Duster