Povsem prenovljeno 7-sedežno družinsko vozilo Dacia Jogger

Novi Dacia Jogger izstopa po svoji vsestranskosti, pri čemer združuje mere karavana, prostorno notranjost kombiniranega vozila in prednosti družinskega športnega terenca.
ponudba Jogger
Novi Dacia Jogger Essential 1.0 ECO-G 100 z akcijsko ponudbo že za 16.190 €
  • 5 let podaljšanega jamstva;
  • pogodba o vzdrževanju že za 99 € (velja ob nakupu Dacia Financial Services);
  • obvezno in osnovno kasko zavarovanje za 199 € (velja ob nakupu preko Dacia Financial Services);
  • brezplačna vinjeta ali bon za zimske pnevmatike (velja ob nakupu Dacia Financial Services).  
več o Sandero Stepway tehnologiji
Uživajte v praktični vožnji
Vaš novi Dacia Jogger lahko sprejme do 7 oseb! Poleg številnih pametnih odlagalnih mest lahko izkoristite prednosti udobja in prostornosti v vozilu. V zadnjem delu vozila lahko z zložljivimi mizicami uredite potovalni prostor po svojih željah.
PODROBNEJE O AKTUALNI PONUDBI:

V promocijski akciji GA Adriatic d.o.o. promovira svoj model Novi Jogger Essential 1.0 ECO-G 100 s podaljšanim jamstvom za 5 let ali do 100.000 km, karkoli se zgodi prej, pogodbo o vzdrževanju že za 99 € (velja ob nakupu preko Dacia Financial Services), obveznim in osnovnim kasko zavarovanjem za prvo leto za 199 € (velja preko Dacia Financial Services) in bonom v višini 110€ z DDV za e-vinjeto oz. za zimske pnevmatike (velja ob nakupu preko Dacia Financial Services). V akcijo je vključeno enoletno avtomobilsko zavarovanje, ki obsega 1 leto brezplačnega obveznega in kasko zavarovanja in velja preko Dacia Financial Services. Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednost od 5.000 € in minimalnim trajanjem 24 mesecev. V financiranje je vključeno zavarovanje za brezposelnost, nezgodno smrt in nezgodno invalidnost. Pridružujemo si pravico do napak. Pet let jamstva obsega 3 leta tovarniške garancije in podaljšano jamstvo za 4. in 5. leto ali 100.000 km, karkoli se zgodi prej. 

*Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.   


Vse, kar potrebujete za enostavnejše življenje!

Media Control
Media Control
Media Control vam poenostavi vožnjo. Sistem vključuje priklopno postajo za pametni telefon, integriran prikaz na 8,9 cm (3,5”) zaslonu za voznika, kontrolnike na volanskem drogu in dva zvočnika. Povežite pametni telefon preko povezave Bluetooth® ali z uporabo aplikacije Dacia Media Control in si zagotovite še več možnosti. Dostopajte do navigacijskega sistema in priljubljene glasbe.
Media Display
Media Display
Pojdite korak dlje s sistemom Media Display. S 4 zvočniki in velikim 20 cm (8”) zaslonom na dotik vam omogoča boljši pregled nad funkcijami, medtem ko sedite za volanom. Njegov intuitivni vmesnik ni združljiv samo s povezavo Bluetooth®, ampak tudi s sistemoma Android AutoTM in Apple CarPlayTM.
Media Nav
Media Nav
Radio, multimedija, združljivost in brezžična povezava s sistemoma Android AutoTM in Apple CarPlayTM itd. S sistemom Media Nav ne boste želeli ničesar več! S 6 vgrajenimi zvočniki boste uživali še v večji kakovosti zvoka med poslušanjem priljubljene glasbe. Poenostavite si potovanja z vgrajenim navigacijskim sistemom, ki je na voljo poleg vseh glavnih funkcij.
Kratke LED luči
Zasenčene LED-luči
Izberite varnost! Žarometi novega vozila Dacia Jogger se vklopijo samodejno, kar vam zagotavlja optimalno vidljivost v vseh razmerah.
Elektronska ročna zavora
Elektronska ročna zavora
Elektronska ročna zavora je enostavna za uporabo in vam omogoča tekočo vožnjo.
Prostoročna kartica
Prostoročna kartica
Prostoročno! Odprite vrata in zaženite motor. Nikoli še ni bilo tako preprosto kot z novim vozilom Dacia Jogger. Prostoročna kartica poskrbi za vse iz udobja vašega žepa ali torbice.

Ste pripravljeni, da se podate na pot?