Namestite se v vsestranski in prostorni notranjosti

Poenostavite si življenje! Dacia Sandero Stepway izpolni vse vaše potrebe. Odkrijte aktualno ponudbo za Dacia Sandero Stepway!
ponudba Sandero Stepway
Dacia Sandero Stepway ESSENTIAL 1.0 TCE 90 z akcijsko ponudbo že za 15.290 €*
  • 6 let jamstva;
  • 4 zimske pnevmatike;   
  • pogodba o vzdrževanju (velja ob nakupu z Mobilize Financial Services);
  • brezplačno zavarovanje Splošni kasko (velja ob nakupu z Mobilize Financial Services).
več o Sandero Stepway tehnologiji
Doživetje sodobne tehnologije
Media Nav*

Ohranite pogled na cesti in poiščite vse pomembne informacije na velikem 20 cm (8”) zaslonu na dotik z brezžičnim zrcaljenjem pametnega telefona. Telefon, radio, navigacija GPS, multimedija itd. Enostavno povežite pametni telefon preko povezave Bluetooth® ali priključkov in vhodov USB. Kakovost zvoka iz šestih vgrajenih zvočnikov vas bo zagotovo navdušila.
PODROBNEJE O AKTUALNI PONUDBI:

V promocijski akciji EasyGo GA Adriatic d.o.o. promovira svoj model Dacia Sandero Stepway Essential 1.0 TCe 90 z jamstvom za 6 let ali do 100.000 km**, karkoli se zgodi prej, s 4 zimskimi pnevmatikami ter z zavarovanjem Splošni kasko, ki je v prvem letu financiranja subvencionirano in je za kupca brezplačno (velja z Mobilize Financial Services), ter vzdrževalno pogodbo My Revision za obdobje 3 let oziroma 60.000 km, karkoli se zgodi prej (velja z Mobilize Financial Services). Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 5.000€, minimalnim trajanjem 24 mesecev in sklenitev zavarovanja vozila v prvem letu financiranja z Mobilize Financial Services. Pridružujemo si pravico do napak. 

*Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.  

**V obdobju 3 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije za 4. 5. in 6. leto sledi 3 leta podaljšanega jamstva Dacia oz.100.000 km, kar koli se zgodi prej.  


Vse, kar potrebujete za enostavnejše življenje!

Modularni strešni nosilci
Modularni strešni nosilci
Včeraj ste želeli prevažati kolo. Danes morate namestiti strešni kovček. Vam zveni znano? Inovativni modularni strešni nosilci, ki ne zasedejo veliko prostora, se spremenijo v prečne strešne nosilce, kar vam omogoča neposredno namestitev predmetov brez nakupa novega kompleta. Zelo pametno!
Prilagodljiv prtljažnik
Prilagodljiv prtljažnik
Potujete z veliko prtljage? Preprosto zložite sedeže zadnje klopi in izkoristite še več prtljažnega prostora.
Velika oddaljenost od tal
Velika oddaljenost od tal
Z veliko oddaljenostjo od tal se lahko z vozilom Sandero Stepway zlahka podate na različne vrste cest.
Kratke LED luči
Kratke LED luči
Dnevne LED luči vozila Sandero se vklopijo samodejno in vam zagotavljajo optimalno vidljivost tako podnevi kot ponoči v vseh razmerah. Poleg tega vam samodejni vklop brisalcev vetrobranskega stekla dodatno poenostavi vožnjo.
Prostoročna kartica
Prostoročna kartica
Nič več brskanja po žepih in iskanja avtomobilskih ključev. Zaklenite in odklenite vozilo ali zaženite motor: s prostoročno kartico je vse enostavneje.
Pametna odlagalna mesta
Pametna odlagalna mesta
Sredinski naslon za roko v vozilu Sandero Stepway ima številna pametna odlagalna mesta, ki vam omogočajo organizacijo vsakdana.
Elektronska ročna zavora
Elektronska ročna zavora
Z elektronsko ročno zavoro je manevriranje še bolj enostavno in brezskrbno.
Media Display*
Media Display*
Do svojih priljubljenih aplikacij lahko preprosto dostopate preko velikega 20 cm (8”) zaslona na dotik z zrcaljenjem pametnega telefona. Ustvarite popolno glasbo za svoja potovanja s štirimi vgrajenimi zvočniki.
Media Control in aplikacija Dacia Media Control
Media Control in aplikacija Dacia Media Control
Z novim sistemom Media Control, ki vključuje radio, telefonsko povezavo Bluetooth® in integriran prikaz na 9 cm (3,5”) TFT zaslonu za voznika, lahko upravljate zvočni sistem preko volana. Za uporabniku še bolj prijazno doživetje notranjosti vam aplikacija Dacia Media Control omogoča enostaven dostop do vašega priljubljenega navigacijskega sistema preko telefona in prikaz radijskega vmesnika na zaslonu. Dva zvočnika sta nameščena v sprednjih vratih.

Ste pripravljeni, da zavladate na cesti z vozilom Dacia Sandero Stepway?