Udobje, ki ga boste želeli deliti

Poenostavite si življenje! Dacia Sandero izpolni vse vaše potrebe. Odkrijte aktualno ponudbo za Dacio Sandero!
ponudba Sandero
Dacia Sandero ESSENTIAL 1.0 TCE 90 z akcijsko ponudbo že za 13.990€*
  • 6 let jamstva;
  • pogodba o vzdrževanju (velja ob nakupu z Mobilize Financial Services);
  • brezplačno zavarovanje Splošni kasko (velja ob nakupu z Mobilize Financial Services).
več o Sandero tehnologiji
Doživetje sodobne tehnologije

Ohranite pogled na cesti in poiščite vse pomembne informacije na velikem 20 cm (8”) zaslonu na dotik z brezžičnim zrcaljenjem pametnega telefona. Naj vas navduši s sodobno tehnologijo: Media Nav, Media Display in z novim sistemom Media Control ter aplikacijo Dacia Media Control.    
PODROBNEJE O AKTUALNI PONUDBI:
Ob financiranju vozila Dacia Sandero Essential 1.0 TCe 90 z Mobilize Financial Services prejmete brezplačno jamstvo za obdobje 6 let ali do 100.000 km (karkoli se zgodi prej)*, pogodbo o vzdrževanju My Revision za obdobje 4 let ali do 80.000 km (karkoli se zgodi prej) ter zavarovanje Splošni kasko, ki je v prvem letu financiranja subvencionirano in je za kupca brezplačno. 

Informativni izračun je narejen na dan 1. 4. 2024. Priporočena maloprodajna cena (MPC) znaša 13.990 € in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV. Informativni izračun za skupni znesek finančnega lizinga v višini 8.642,13 € je narejen za dobo odplačila 84 mesecev in upošteva fiksno obrestno mero 8,99 % ter polog v višini 5.347,87 €. EOM znaša 10,96 % in se lahko spremeni, če se spremeni katerikoli element v izračunu. Lizingojemalec vrne obveznosti v 84 mesečnih obrokih v višini 139 €. Skupna finančna obveznost, ki jo mora odplačati lizingojemalec, znaša 12.060,44 €, od tega znašata strošek odobritve finančnega lizinga 249 € ter zavarovalna premija za primer brezposelnosti z dodatnimi kritji 135,44 €. 

Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednostjo 5.000 € in minimalnim trajanjem 24 mesecev. Akcija velja od 1. 4. 2024 do 30. 6. 2024. Velja ob financiranju z Mobilize Financial Services. Pridržujemo si pravico do napak. 

*Vsi kupci ob nakupu vozila prejmete brezplačno jamstvo za obdobje 6 let ali do 100.000 km (kar koli se zgodi prej). V obdobju 3 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije za 4., 5. in 6. leto sledi 3 leta podaljšanega jamstva Dacia oziroma 100.000 km, kar koli se zgodi prej.   

Vse, kar potrebujete za enostavnejše življenje!

Armaturna plošča
Preoblikovana armaturna plošča
Armaturna plošča z novim dizajnom združuje vse pomembne kontrolnike na enem mestu in poenostavi doživetje notranjosti v vozilu Sandero.
Nastavljiv volan
Po višini in globini nastavljiv volan
Nova inovativna funkcija vam omogoča hitro in enostavno nastavitev volana po višini in globini ter vam zagotavlja optimalni položaj za vožnjo.
Toplotno udobje
Optimalno toplotno udobje
S samodejno klimatsko napravo lahko upravljate temperaturo in uživate v optimalnem udobju med vožnjo.
Prostor za potnike
Udoben prostor za potnike
S še več prostora v višini ramen spredaj in prostora za noge v zadnjem delu lahko potniki v vozilu Sandero potujejo v popolnem udobju.
Pametna odlagalna mesta
Pametna odlagalna mesta
Preprosto organizirajte svoj vsakdan s prostornimi odlagalnimi mesti na dosegu roke v sredinski konzoli vozila Sandero.
Prostoren prtljažnik
Prostoren prtljažnik
Ni vam več treba skrbeti glede prevelike količine prtljage! V prostornem prtljažniku lahko brezskrbno prevažate veliko prtljage.
Električno servokrmiljenje
Električno servokrmiljenje
Električno servokrmiljenje poenostavlja manevriranje ter zagotavlja varnejše in udobnejše doživetje vožnje.
Kratke luči LED
Kratke luči LED
Se je zmračilo? Dnevne LED luči vozila Sandero se vklopijo samodejno in zagotavljajo boljšo vidljivost tako podnevi kot ponoči. Je začelo deževati? Vozilo je opremljeno tudi s samodejnim vklopom brisalcev vetrobranskega stekla.
Prostoročna kartica
Prostoročna kartica
S prostoročno kartico lahko enostavno odklenete in zaženete vozilo.

Dacia Sandero podrobnejšI podatki