Udobje, ki ga boste želeli deliti

Poenostavite si življenje! Novi Dacia Sandero izpolni vse vaše potrebe. Odkrijte aktualno ponudbo za novi Dacio Sandero!
ponudba Sandero
Novi Dacia Sandero ESSENTIAL 1.0 TCE 90 z akcijsko ponudbo že za 13.590 €*

  • 6 let jamstva;
  • pogodba o vzdrževanju že za 99 € (velja ob nakupu Dacia Financial Services);
  • obvezno in osnovno kasko zavarovanje za 149 € (velja ob nakupu preko Dacia Financial Services).
več o Sandero tehnologiji
Doživetje sodobne tehnologije

Ohranite pogled na cesti in poiščite vse pomembne informacije na velikem 20 cm (8”) zaslonu na dotik z brezžičnim zrcaljenjem pametnega telefona. Naj vas navduši s sodobno tehnologijo: Media Nav, Media Display in z novim sistemom Media Control ter aplikacijo Dacia Media Control.    
PODROBNEJE O AKTUALNI PONUDBI:
V promocijski akciji EasyGo GA Adriatic d.o.o. promovira svoj model Dacia Sandero ESSENTIAL 1.0 TCE 90 z jamstvom za 6 let ali do 100.000 km, karkoli se zgodi prej, s pogodbo o vzdrževanju že za 99 € za 3 leta oziroma 60.000 km, karkoli se zgodi prej (velja ob nakupu preko Dacia Financial Services), z obveznim in osnovnim kasko zavarovanjem za prvo leto za 149 € (velja preko Dacia Financial Services). V akcijo je vključeno enoletno avtomobilsko zavarovanje, ki obsega 1 leto brezplačnega obveznega in kasko zavarovanja in velja preko Dacia Financial Services. Pogoj akcije je sklenitev finančne pogodbe z minimalno financirano vrednost od 5.000 € in minimalnim trajanjem 24 mesecev. V financiranje je vključeno zavarovanje za brezposelnost, nezgodno smrt in nezgodno invalidnost. Pridružujemo si pravico do napak. V obdobju 3 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije za 4., 5. in 6. leto sledi 3 leta podaljšanega jamstva Dacia oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej.   

* Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.       

Vse, kar potrebujete za enostavnejše življenje!

Armaturna plošča
Preoblikovana armaturna plošča
Armaturna plošča z novim dizajnom združuje vse pomembne kontrolnike na enem mestu in poenostavi doživetje notranjosti v vozilu Sandero.
Nastavljiv volan
Po višini in globini nastavljiv volan
Nova inovativna funkcija vam omogoča hitro in enostavno nastavitev volana po višini in globini ter vam zagotavlja optimalni položaj za vožnjo.
Toplotno udobje
Optimalno toplotno udobje
S samodejno klimatsko napravo lahko upravljate temperaturo in uživate v optimalnem udobju med vožnjo.
Prostor za potnike
Udoben prostor za potnike
S še več prostora v višini ramen spredaj in prostora za noge v zadnjem delu lahko potniki v vozilu Sandero potujejo v popolnem udobju.
Pametna odlagalna mesta
Pametna odlagalna mesta
Preprosto organizirajte svoj vsakdan s prostornimi odlagalnimi mesti na dosegu roke v sredinski konzoli vozila Sandero.
Prostoren prtljažnik
Prostoren prtljažnik
Ni vam več treba skrbeti glede prevelike količine prtljage! V prostornem prtljažniku lahko brezskrbno prevažate veliko prtljage.
Električno servokrmiljenje
Električno servokrmiljenje
Električno servokrmiljenje poenostavlja manevriranje ter zagotavlja varnejše in udobnejše doživetje vožnje.
Kratke luči LED
Kratke luči LED
Se je zmračilo? Dnevne LED luči vozila Sandero se vklopijo samodejno in zagotavljajo boljšo vidljivost tako podnevi kot ponoči. Je začelo deževati? Vozilo je opremljeno tudi s samodejnim vklopom brisalcev vetrobranskega stekla.
Prostoročna kartica
Prostoročna kartica
S prostoročno kartico lahko enostavno odklenete in zaženete vozilo.

Dacia Sandero podrobnejšI podatki