Podajte se na pustolovščino z novim električnim vozilom Dacia Spring

že za 119 €/mesec s pologom 10.458€ 
z EKO SKLAD kreditom*
Dacia Spring
Dacia Spring na elektični pogon:
  • že za 119 €/mesec s pologom 10.458€ z EKO SKLAD kreditom*; 
  • + 5 let jamstva**.   
Zanesljiv doseg vožnje
Zanesljiv doseg vožnje
Motor z močjo 33 kW (45 KM) z baterijo 26,8 kWh, ki dopolnjuje opremo Dacia Springa, je tehnologija, ki temelji na izkušnjah skupine Renault na področju električne mobilnosti. Dacia vam lahko ponudi električno vozilo, zvesto svoji filozofiji: vsestranskost in zanesljivost po neprekosljivi ceni. Z Dacia Springom potujte brez polnjenja do 305 km*, odvisno od pogojev. S popolno avtonomijo.

*Mestni cikel WLTP, 230 km pri mešanem ciklu WLTP.
PODROBNEJE O AKTUALNI PONUDBI:

*EKO SKLAD na svoji spletni strani strani https://www.ekosklad.si/prebivalstvo/pridobite-spodbudo/seznam-spodbud/elektricna-vozila-3/elektricna-vozila-kredit-651 po vnosu v rubriko: hitri informativni izračun kredita nudi naslednje kreditne pogoje za vozilo v vrednosti: 
  • Informativna mesečna anuiteta za model Dacia Spring Essential Electric 45 v skupni vrednosti 22.900,00 € z DDV, s končno vrednostjo pologa v višini 3.958€, pri čemer je polna cena pologa 10.458, znesek 3.958 € pa predstavlja polno vrednost pologa zmanjšano za subvencijo v višini 6.500,00 €, ki jo kupec lahko pridobi po registraciji preko EKO SKLADA. Dejanski znesek pologa, ki ga kupec plača ob nakupu je 10.458 €, ki pa se lahko zmanjša v primeru odobrene subvencije EKOSKLADA. Financirana vrednost za obdobje 120 mesecev je 12.442 €, mesečni obrok znaša ob najemu kredita prek EKO SKLADA 119,00 € na mesec. Obrestna mera za najem kredita znaša 2,80 %(fiksna obrestna mera) EOM = 4,22% se lahko spremeni, če se spremeni katerikoli element v izračunu. Skupni znesek, ki ga mora odplačati kreditojemalec, znaša 15.120,10 € od tega znašata zavarovalna premija 215,62 € in strošek odobritve kredita 175,00 €. Kreditojemalec mora kredit zavarovati pri Zavarovalnici Triglav, d.d., Ljubljana, v skladu s pogoji poziva. Vse informacije so zgolj informativne narave in temeljijo na informativnem izračunu kredita na spletni strani EKO SKLADA. 
Več o kreditih EKO SKLADA za električna in hibridna vozila, si lahko preberete na uradni spletni strani https://www.ekosklad.si/.

GA Adriatic d.o.o. ne odgovarja za informacije objavljene na spletnih straneh EKO SKLADA kot tudi ne za točnost in zanesljivost in celovitost teh informacij in informativnega izračuna kredita, ki je na voljo na spletnih straneh EKO SKLADA. Informativni izračun je narejen na dan 03. 06. 2024.

** V obdobju 3 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije za 4. in 5. leto sledi 2 leti podaljšanega jamstva Dacia oziroma 100.000 km, kar koli se zgodi prej.   

doseg vožnje in polnjenje

Enostavna vožnja z električnim pogonom

Hitro polnjenje
Zanesljiv doseg vožnje
Dacia Spring zagotavlja doseg vožnje do 230 km v kombiniranem ciklu* in 305 km v mestnem ciklu. Povsem napolnjena kompaktna baterija (27,4 kWh) vam omogoča do en teden mestne vožnje!
Hitro polnjenje
Polnite kjerkoli, kadarkoli
Naredite odmor med vožnjo in napolnite vozilo Dacia Spring. Se vam mudi? S polnilnikom z enosmernim tokom (izbirno) lahko na postaji za hitro polnjenje baterijo vozila napolnite tudi do 80 % v manj kot eni uri. 
Doma potrebujete samo standardno domačo vtičnico. Želite polniti še hitreje? Namestite električno polnilnico za dom in napolnite vozilo v manj kot 5 urah.

Dacia Spring podrobnejšI podatki