Podajte se na pustolovščino z novim elektičnim vozilom Dacia Spring

Novi Dacia Spring že za 119 €/mesec s pologom 11.710 € 
z EKO SKLAD kreditom*
Dacia Spring
Novi Dacia Spring na elektični pogon:
  • že za 119 €/mesec s pologom 11.710 € z EKO SKLAD kreditom*; 
  • + 5 let jamstva**.     
Zanesljiv doseg vožnje
Zanesljiv doseg vožnje
Motor z močjo 33 kW (45 KM) z baterijo 26,8 kWh, ki dopolnjuje opremo Dacia Springa, je tehnologija, ki temelji na izkušnjah skupine Renault na področju električne mobilnosti. Dacia vam lahko ponudi električno vozilo, zvesto svoji filozofiji: vsestranskost in zanesljivost po neprekosljivi ceni. Z novim Dacia Springom potujte brez polnjenja do 305 km*, odvisno od pogojev. S popolno avtonomijo.

*Mestni cikel WLTP, 230 km pri mešanem ciklu WLTP.
PODROBNEJE O AKTUALNI PONUDBI:

*EKO SKLAD na svoji spletni strani:

https://www.ekosklad.si/prebivalstvo/pridobite -spodbudo/seznam-spodbud/elektricna-vozila-3 po vnosu v rubriko Hitri informativni izračun kredita nudi naslednje kreditne pogoje za nakup vozila:

  • Informativna mesečna anuiteta za model Dacia Spring Essential Electric 45 v skupni vrednosti 22.900 € z DDV, s pologom v višini 11.710 € in financirano vrednostjo 11.190 € za obdobje 120 mesecev, znaša ob najemu kredita prek EKO SKLADA 119,31 €.

Navedena začetna cena je priporočena maloproda jna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.Obrestna mera za najem kredita znaša 3,79 % (3 mesečni EURIBOR + fiksni pribitek 1,3 %). EOM = 4,71  % se lahko spremeni, če se spremeni katerikoli element v izračunu. Skupni znesek, ki ga mora odplačati kreditojemalec, znaša 15.138,65€ od tega znašata zavarovalna premija 254,85 € in strošek odobritve kredita 166 €. Kreditojemalec mora kredit zavarovati pri Zavarovalnici Triglav, d.d., Ljubljana, v skladu s pogoji poziva. Informativni Izračun je narejen na dan 30.1.2023.

Več o kreditih EKO SKLADA za električna vozila, si lahko preberete na uradni spletni strani https://www.ekosklad.si/prebivalstvo/pridobite-spodbudo/seznam-spodbud/elektricna-vozila-3/elektricna-vozila-kredit-3

GA Adriatic d.o.o. ne odgovarja za informacije objavljene na spletnih straneh EKO SKLADA kot tudi ne za točnost in zanesljivost in celovitost teh informacij in informativnega izračuna kredita, ki je na voljo na spletnih straneh EKO SKLADA.         

**V obdobju 3 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije za 4. in 5. leto sledi 2 leti podaljšanega jamstva Dacia oz. 100.000 km, kar koli se zgodi prej.     


doseg vožnje in polnjenje

Enostavna vožnja z električnim pogonom

Hitro polnjenje
Zanesljiv doseg vožnje
Dacia Spring zagotavlja doseg vožnje do 230 km v kombiniranem ciklu* in 305 km v mestnem ciklu. Povsem napolnjena kompaktna baterija (27,4 kWh) vam omogoča do en teden mestne vožnje!
Hitro polnjenje
Polnite kjerkoli, kadarkoli
Naredite odmor med vožnjo in napolnite vozilo Dacia Spring. Se vam mudi? S polnilnikom z enosmernim tokom (izbirno) lahko na postaji za hitro polnjenje baterijo vozila napolnite tudi do 80 % v manj kot eni uri. 
Doma potrebujete samo standardno domačo vtičnico. Želite polniti še hitreje? Namestite električno polnilnico za dom in napolnite vozilo v manj kot 5 urah.

Novi Dacia Spring podrobnejšI podatki