Za najbolje pripravljeno vozilo

Zima je čas, ko si vsak lastnik jeklenega konjička želi imeti najbolje pripravljeno vozilo, ki bo kos vsem vremenskim in cestnim razmeram. Dacia pooblaščeni serviserji bodo poskrbeli, da boste lahko najbolje pripravljeni doživeli zimsko idilo. Vas in vaše vozilo čakajo s ponudbo, ki je ne smete zamuditi.

  • Pnevmatika

Zimske pnevmatike

Ali se najdete med tistimi, ki v spomladanskem času niso zamenjali zimskih pnevmatik z letnimi in so te zdaj močno obrabljene, morda med tistimi, ki imajo svoje zimske pnevmatike že v dolgotrajni uporabi, ali pa ste morda tisti, ki skrbite, da so pnevmatike vedno v brezhibnem stanju in pred zimo potrebujete le menjavo in centriranje? Poskrbite, da boste pred zimo pripravljeni na nepričakovane razmere, da ne bo problemov s slabšim oprijemom ali slabšim delovanjem motorja na mokrih, zasneženih in poledenelih cestah.  

  • Dacia Sandero Stepway

V Dacia pooblaščenih servisih so že pripravljeni in vas z veseljem pričakujejo, da preobujejo vaše vozilo v zimske pnevmatike in vam zagotovijo največjo varnost ter udobje zimske vožnje, ki ste ga kadarkoli doživeli. Ne pustite, da vas hladne, spolzke in mokre zimske razmere presenetijo in pohitite v Dacia pooblaščen servis, kjer vas bodo pričakali strokovnjaki, ki vedo kako učinkovito pripraviti vaše Dacia vozilo in vam podati odgovor na vsako vaše vprašanje. 


Za vas imajo pripravljeno ponudbo z zimskimi pnevmatikami, menjavo in centriranjem že od 53 € z DDV.


Pohitite in si priskrbite najboljšo ponudbo in najbolj strokovno podkovano pomoč s strani serviserjev v Dacia pooblaščenih servisih. 

Naročite se na servis

Za najbolje pripravljeno vozilo

Zakaj vzdrževati v pooblaščenih servisnih delavnicah Dacia?

  • Zagotovljena kakovost in varnost vašega vozila.
  • Enoletna garancija na nadomestne dele in na opravljeno delo.
  • Naši tehniki so posebej usposobljeni za vzdrževanje in popravila na vašem vozilu Dacia.
  • Elektronsko beleženje jamči, da so ohranjene originalne lastnosti vozila.
  • Specifična orodja in oprema so zasnovani posebej za vaše vozilo.

Originalni nadomestni deli:

  • Vzdrževanje z originalnimi nadomestnimi deli podaljšuje življenjsko dobo vozila.
  • Izobraženi s strani Dacie, za najboljše vzdrževane vaše Dacie.
  • Vzdrževanje v pooblaščenem servisu z originalnimi nadomestnimi deli podaljšuje življenjsko dobo vozila.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem