PRAVNO OBVESTILO

PRAVNO OBVESTILO
Za namene tega pravnega obvestila je spletna stran skup podstrani na naslovu www.dacia.si. Vse pravice so pridržane. Informacije in gradiva na spletnem naslovu www.dacia.si so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine Skupine Renault, družbe GA Adriatic d.o.o. ali družb, katerih vsebine so vključene v www.dacia.si. Slike na spletni strani so le simbolične in zgolj informativne narave. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridružujemo pravico do napak.

Več informacij o tem, kako družba GA Adriatic d.o.o., sama ali s pomočjo pogodbenih partnerjev obdeluje in uporablja vaše osebne podatke, najdete v Informacijah o obdelavi osebnih podatkih, ki so objavljene na  www.dacia.si/splosno-vop.html.      

OMEJITEV ODGOVORNOSTI
Vse informacije in gradiva na www.dacia.si so informativne narave. Družba GA Adriatic d.o.o. se bo trudila za optimalno delovanje spletne strani, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo. Vsi uporabniki uporabljajo spletni stran na lastno odgovornost. Niti družba GA Adriatic d.o.o., niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na spletni strani ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. 

Družba GA Adriatic d.o.o. tudi ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Družba GA Adriatic d.o.o. ne more biti odgovorna za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani. GA Adriatic d.o.o. se bo trudila za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.       
OMEJITEV UPORABE INFORMACIJ IN GRADIV
Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na www.dacia.si ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa spletne strani za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo.   

Družba GA Adriatic d.o.o. ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršen koli način povezane s spletnim mestom. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost GA Adriatic d.o.o. v vseh primerih je izključena. To pravno obvestilo družbe GA Adriatic d.o.o. se lahko spremeni kadarkoli in je zavezujoče za uporabnike v kakršni koli spremenjeni obliki, zato priporočamo, da spremljate te spremembe na tej strani, če uporabljate spletno mesto. Z uporabo te strani izjavljate in potrjujete, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in kazensko odgovoren.