OBVESTILA COVID-19

V času od 16. novembra 2020 začasno zapiramo vrata naše prodajne mreže vozil Dacia, medtem ko servisna mreža vozil obratuje nemoteno.

Dacia je tu za vas – previdnost vseeno ostaja!

V skladu z Odlokom Vlade RS je naša prodajna mreža vozil Dacia začasno zaprta, z namenom, da kot podjetje pripomoremo k zajezitvi epidemije in izboljševanja obstoječe situacije.  


Ostanite z nami v stiku preko spletne strani in raziščite ponudbo naših vozil Dacia in aktualne ugodnosti. Kljub temu se lahko prijavite na testno vožnjo in naš prodajalec vas bo poklical, ko bo izvedba testne vožnje možna.

Servisna mreža vozil Dacia obratuje nemoteno, vendar se je potrebno predhodno naročiti preko spletnega obrazca.


Z namenom, da vam zagotovimo vsakodnevno brezskrbnost v vožnji, smo tu za vas, vendar vas prosimo za sledenje smernicam in vseh varnostnim priporočilom NIJZ. 

VAM V PRIHAJAJOČIH DNEH POTEČE REGISTRACIJA ALI ZAVAROVANJE?

Brez skrbi, v RCI Banque, bančni podružnici Ljubljana, in RCI Lizing d.o.o. ostajamo odprti!Ne glede na trenutno situacijo za vas še naprej opravljamo ureditve/prekinitve/zaključke financiranj ter vam obnovimo zavarovanje ali pripravimo informativno ponudbo.

 

Za vsa vaša vprašanja smo dosegljivi na:

  • Brezplačni telefonski številki: 080 18 87 (od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00)
  • Elektronskem naslovu za financiranje: financiranje@si.rcibanque.com in za zavarovanje: zavarovanje@rcibanque.com
VEČ O DACIA FINANCIRANJU

IMATE DODATNA VPRAŠANJA? POTREBUJETE POMOČ?

Dacia sodelavci vam bodo z veseljem pomagali in odgovorili na vaša vprašanja. Služba Stiki s kupci je, zaradi omejitve širjenja virusa COVID-19 prilagodila delovni čas dosegljivosti, in sicer: ponedeljek-petek od 8:00-16:00.

 

Na voljo pa smo vam tudi preko pojavnega okna za klepet na spletni strani.

 

 

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

SI ŽELITE DACIA VOZILO?

Ostanite v stiku z nami.

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem