OBVESTILA COVID-19

V skladu z ukrepi Vlade RS za zajezitev in obvladovanje epidemije so naši prodajni saloni  Dacia odprti za obisk. Zaposleni v prodajnih salonih vozil Dacia bodo upoštevali vse aktualne napotke NIJZ.

Dacia je tu za vas – previdnost vseeno ostaja!

Dacia, pri vas doma

DACIA. TU ZA VAS!

V skladu z ukrepi Vlade RS so naši prodajni saloni Dacia odprti za obisk. Z namenom, da kot podjetje pripomoremo k zajezitvi epidemije in izboljšanja obstoječe situacije, bodo naši zaposleni upoštevali vse aktualne napotke NIJZ.

 

Prijazno vabljeni, da nas obiščete v naših prodajnih salonih Dacia, kjer vam z veseljem razkažemo naša nova vozila Dacia ter vam predstavimo aktualne ponudbe in ugodnosti. Za obisk salonov izpolnjevanje pogojev PCT ni potrebno. Obvezno je nošenje zaščitnih mask. Zagotovljena so ustrezna razkužila.

 

Zagotavljamo vam zdravju varen nakup vozila in se veselimo srečanja z vami!

Dacia COVID ukrepi

SERVISNA MREŽA VOZIL DACIA – S POLNIMI ZMOGLJIVOSTMI ODPRTA!

Naša servisna mreža Dacia deluje s polnimi zmogljivostmi, naši zaposleni pa bodo ob upoštevanju napotkov NIJZ redno preverjani glede izpolnjevanja pogoja PCT. Previdnost vseeno ostaja, zato je obisk servisa dovoljen le osebam, ki  izpolnjujejo pogoj PCT. Za večjo varnost vas prijazno prosimo, da ob predaji vozila za servis in pri prevzemu dodatno sledite slednjim Dacia ukrepom.  

 

 

Potrebujete servis za vaše vozilo ali pa vas zanimajo druge poprodajne storitve?

Hitro in enostavno si preko spletne strani ali s telefonskim klicem rezervirajte termin pri vašem pooblaščenem serviserju vozil Dacia, da zagotovite optimalno delovanje vašega vozila. Vprašanje nam lahko zastavite tudi s pomočjo klepeta v živo na naši spletni strani.

VAS SKRBI FINANCIRANJE ALI ZAVAROVANJE VAŠEGA VOZILA?

Brez skrbi! Za vas smo tu, na daljavo.

V RCI Banque, bančni podružnici Ljubljana, in RCI Lizing d.o.o. ostajamo odprti na daljavo! Ne glede na trenutno situacijo za vas še naprej opravljamo ureditve/prekinitve/zaključke financiranj ter vam obnovimo zavarovanje ali pripravimo informativno ponudbo.

 

Za vas smo dosegljivi na:

  • Brezplačni telefonski številki: 080 18 87 (od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00)
  • Elektronskem naslovu za financiranje: financiranje@si.rcibanque.com in za zavarovanje: zavarovanje@rcibanque.com

IMATE DODATNA VPRAŠANJA? POTREBUJETE POMOČ?

Dacia sodelavci vam bodo z veseljem pomagali in odgovorili na vaša vprašanja. Delovni čas službe Stiki s kupci je ponedeljek - petek od 8:00-16:00.

 

 

 

 

 

 

SI ŽELITE DACIA VOZILO?

Ostanite v stiku z nami.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem