OBVESTILA COVID-19

V skladu z ukrepi Vlade RS so naši prodajni saloni Dacia odprti za obisk.

Dacia je tu za vas – previdnost vseeno ostaja!

Dacia, pri vas doma

DACIA. TU ZA VAS!

V skladu z Odlokom Vlade RS so naši prodajni saloni Dacia odprti za obisk. Z namenom, da kot podjetje pripomoremo k zajezitvi epidemije in izboljšanja obstoječe situacije, bodo naši zaposleni v skladu z ukrepi redno testirani.

 

Prijazno vabljeni, da nas obiščete v naših prodajnih salonih Dacia, kjer vam z veseljem razkažemo naša nova vozila Dacia ter vam predstavimo aktualne ponudbe in ugodnosti. 

 

V času, ko so bili prodajni saloni zaprti smo v našo aktualno ponudbo dodali kar nekaj novih vozil, zato ne oklevajte in se prijavite na testno vožnjo ter jih sami do dobra spoznajte!

 

Veselimo se ponovnega srečanja z vami! 

Dacia COVID ukrepi

SERVISNA MREŽA VOZIL DACIA – S POLNIMI ZMOGLJIVOSTMI ODPRTA!

Naša servisna mreža Dacia je v skladu z ukrepi Vlade RS s polnimi zmogljivostmi odprta. Previdnost pa vseeno ostaja, zato vas prijazno prosimo, da ob predaji vozila za servis in prevzemu le tega sledite spodnjim Dacia ukrepom.

 

Potrebujete servis za vaše vozilo ali pa vas zanimajo druge poprodajne storitve?

Hitro in enostavno si preko spletne strani ali s telefonskim klicem rezervirajte termin pri vašem pooblaščenem serviserju vozil Dacia, da zagotovite optimalno delovanje vašega vozila. Vprašanje nam lahko zastavite tudi s pomočjo klepeta v živo na naši spletni strani.

NAROČITE SE NA SERVIS

VAM V PRIHAJAJOČIH DNEH POTEČE REGISTRACIJA ALI ZAVAROVANJE?

Brez skrbi, v RCI Banque, bančni podružnici Ljubljana, in RCI Lizing d.o.o. ostajamo odprti!Ne glede na trenutno situacijo za vas še naprej opravljamo ureditve/prekinitve/zaključke financiranj ter vam obnovimo zavarovanje ali pripravimo informativno ponudbo.

 

Za vsa vaša vprašanja smo dosegljivi na:

  • Brezplačni telefonski številki: 080 18 87 (od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00)
  • Elektronskem naslovu za financiranje: financiranje@si.rcibanque.com in za zavarovanje: zavarovanje@rcibanque.com
VEČ O DACIA FINANCIRANJU

IMATE DODATNA VPRAŠANJA? POTREBUJETE POMOČ?

Dacia sodelavci vam bodo z veseljem pomagali in odgovorili na vaša vprašanja. Služba Stiki s kupci je, zaradi omejitve širjenja virusa COVID-19 prilagodila delovni čas dosegljivosti, in sicer: ponedeljek-petek od 8:00-16:00.

 

Na voljo pa smo vam tudi preko pojavnega okna za klepet na spletni strani.

 

 

 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

SI ŽELITE DACIA VOZILO?

Ostanite v stiku z nami.

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem