Ponudba vozil Dacia Stepway

Si želite popestriti vsakdan? Z našimi vozili Stepway zapeljite na brezpotje!  Oglejte si različne modele iz ponudbe vozil Dacia Stepway in izberite osebno vozilo, ki vam najbolj ustreza.   

Sandero Stepway
Sandero Stepway
že za 10.800 €
Odkrijte
Lodgy Stepway
Lodgy Stepway
že za 16.340 €
Odkrijte
Dokker Stepway
Dokker Stepway
že za 14.190 €
Odkrijte

Podajte se na pustolovščino z vozili Stepway

S športno zasnovo in novo mišičasto opremo naši modeli ohranjajo vso preprostost in zanesljivost vozil Dacia. Ste pripravljeni iti še korak dlje? Oglejte si različico Stepway Prestige, ki je na voljo pri nekaterih modelih vozil. Pa pojdimo!

Odkrijte bogato ponudbo modelov

Družina, mesto, okretnost, moč, dinamičnost, eleganca, udobje Ali iščete popolno vozilo? Modeli iz ponudbe vozil Stepway ustrezajo vsem okusom in stilom. Izberite svojega!

Vozila, ki se prilagodijo vašemu vsakdanu

Nalaganje kovčkov ali torb, vožnja po mestnih ulicah ali cestah, manevriranje na parkirišču ali v ostrih zavojih Tako doma kot v mestu ali na cesti – naša vozila se prilagodijo vašim potrebam in željam v vseh okoliščinah.

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih. | Upravljanje piškotkov|Več o tem