Ponudba vozil Dacia

Duster, Spring, Sandero in Sandero Stepway. Odkrijte naša vozila in uživajte v ponudbi novih vozil Dacia za osebne in poslovne namene, ki so na voljo po dostopnih Dacia cenah.

Novi Duster
že za 15.390 €
na voljo kot
Novi Spring
že za 19.590 €
Sandero
že za 12.090 €
Sandero Stepway
že za 13.790 €
Novi Jogger
že za 16.190 €
Sandero ECO-G
že za 12.690 €
Sandero Stepway ECO-G
že za 12.690 €
Novi Duster ECO-G
že za 15.990 €
Novi Jogger ECO-G
že za 16.190 €

Odkrijte Dacia vozila
Zmogljiva in preprosta SUV vozila, praktična in prilagodljiva, glede na vaše potrebe, lahko izbirate med 7-sedežnih do enoprostornih dinamičnih vozil Dacia? Naši modeli so zanesljivi, zapeljivi in pametni sopotnik za vaš vsakdan. Je vaše vozilo nujen del vašega podjetja? Odkrijte naš model Dokker Van.

Najboljša vrednost za vaš denar
Zavezani smo izdelavi trpežnih in zanesljivih vozil, ki so preprosta za uporabo in vzdrževanje ter na voljo vsem po dostopni ceni. Uživajte v praktičnosti in preprosti uporabi vseh naših modelov.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem