Dacia Jogger

Dodatna oprema, ki odgovori
na vaše zahteve in potrebe

Dodatna oprema

ZAVLADAJTE V MESTU

Odkrijte našo pestro ponudbo dodatne opreme, ki je posebej zasnovana za udobno in praktično vožnjo po mestu. 
Ne glede na to, ali želite izboljšati mestno doživetje z modernimi tehnološkimi dodatki ali povečati prostor za shranjevanje, imamo prave rešitve za vas. Prilagodite svoje vozilo z našo mestno dodatno opremo in uživajte v še boljši vožnji skozi urbano okolje. Oglejte si našo ponudbo in odkrijte, kako lahko vaše mestno doživetje naredimo še boljše.

Dodatna oprema

Vožnja proti obali

Ne glede na to, ali ste ljubitelj surfanja, sproščujočih plažnih dni ali raziskovanja skritih kotičkov obale, imamo pravo dodatno opremo, da bo vaša vožnja udobna, varna in polna pustolovščin.
Opremite svoje vozilo z vrhunsko dodatno opremo. Pripravite se na nepozaben izlet ob morju s popolno kombinacijo udobja in vrhunskih dodatkov za vaše vozilo. Sledite valovom in se prepustite udobju.

Dodatna oprema

Na podeželju

Zapeljite se v svet podeželskega raziskovanja s popolnoma prilagojeno vožnjo in skrbno izbrano dodatno opremo. 
Ustvarite svojo edinstveno izkušnjo na podeželju in prilagodite vozilo Jogger z vrhunsko dodatno opremo, ki je zasnovana za brezskrbno in udobno vožnjo. Pogumno se podajte po poteh podeželja.

Dodatna oprema

Vožnja v gorski svet

Odkrijte neskončne možnosti pustolovščine v gorskem svetu s našo vrhunsko dodatno opremo.
Ne glede na to, ali raziskujete odmaknjene poti ali se spuščate po strminah, boste s prilagojenimi dodatki pustolovščine v gorskem svetu obogatili z vrhunsko funkcionalnostjo in zanesljivostjo.

Podrobnejši podatki o vozilu Dacia Jogger

Novi Jogger
Novi Jogger – zmogljivost
Novi Jogger – različice
Novi Jogger – različice
Slike na spletni strani www.dacia.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Odkrijte podobna Dacia vozila

Spring
Spring
Sandero Stepway
Sandero Stepway
Duster
Duster