Dacia Jogger

Zmogljivost

Široka izbira pogonskih sklopov
za izpolnitev vseh vaših potreb

ECO-G 100
Varčen in praktičen
Dacia Jogger je na voljo z motorjem ECO-G 100! Dvogorivni motor (bencin/plin) znamke Dacia vam omogoča zmanjšanje porabe goriva in ogljičnega odtisa. Predelava se izvede v fazi proizvodnje, z 2 rezervoarjema za gorivo pa je točenje goriva enostavno kot še nikoli! Posledično vam je na voljo večji doseg vožnje. Motor ECO-G vam z močjo 74 kW (100 KM) in 170 Nm navora omogoča, da prihranite denar in uživate v vožnji.
TCE 110
Vsakodnevna zmogljivost
Odkrijte najnovejše tehnološke inovacije z novim vozilom Dacia Jogger.
Najnovejša generacija 3-valjnega motorja z 81 kW (110 KM) in turbopolnilnikom, ki razvije 200 Nm navora, zagotavlja okolju prijaznejše, tekoče in dinamično doživetje vožnje. Na voljo z 2-kolesnim pogonom in ročnim 6-stopenjskim menjalnikom.   
HYBRID 140
Okolju prijazen
Zahvaljujoč zasnovi motorja, ki je kombinacija dveh elektromotorjev, motorja z notranjim izgorevanjem in električne baterije, se Dacia Jogger HYBRID 140 ponaša z odzivnostjo in dinamičnim speljevanjem, manjšo porabo goriva in manjšim ogljičnim odtisom. 

VOZITE BOLJE, VOZITE UGODNEJE

Prihranite pri gorivu in zmanjšajte ogljični odtis s plinskim motorjem LPG (ECO-G 100).
IZBERITE LPG!
Jogger je na voljo v bencinski (TCe 110) ali dvogorivni bencinsko-plinski (LPG) različici (ECO-G 100). Spoznajte prednosti plinskega motorja, preden se odločite!

Podrobnejši podatki o vozilu Dacia Jogger

Novi Jogger
Novi Jogger – dodatna oprema
Novi Jogger – različice
Novi Jogger – različice
Slike na spletni strani www.dacia.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Odkrijte podobna Dacia vozila

Spring
Spring
Sandero Stepway
Sandero Stepway
Duster
Duster