Dacia Jogger

Zmogljivost

Široka izbira pogonskih sklopov
za izpolnitev vseh vaših potreb

ECO-G 100
Varčen in praktičen
Dacia Jogger je na voljo z motorjem ECO-G 100! Dvogorivni motor (bencin/plin) znamke Dacia vam omogoča zmanjšanje porabe goriva in ogljičnega odtisa. Predelava se izvede v fazi proizvodnje, z 2 rezervoarjema za gorivo pa je točenje goriva enostavno kot še nikoli! Posledično vam je na voljo večji doseg vožnje. Motor ECO-G vam z močjo 74 kW (100 KM) in 170 Nm navora omogoča, da prihranite denar in uživate v vožnji.
TCE 110
Vsakodnevna zmogljivost
Odkrijte najnovejše tehnološke inovacije z novim vozilom Dacia Jogger.
Najnovejša generacija 3-valjnega motorja z 81 kW (110 KM) in turbopolnilnikom, ki razvije 200 Nm navora, zagotavlja okolju prijaznejše, tekoče in dinamično doživetje vožnje. Na voljo z 2-kolesnim pogonom in ročnim 6-stopenjskim menjalnikom.   
HYBRID 140
Okolju prijazen
Zahvaljujoč zasnovi motorja, ki je kombinacija dveh elektromotorjev, motorja z notranjim izgorevanjem in električne baterije, se Dacia Jogger HYBRID 140 ponaša z odzivnostjo in dinamičnim speljevanjem, manjšo porabo goriva in manjšim ogljičnim odtisom. 

Podrobnejši podatki o vozilu Dacia Jogger

Novi Jogger
Novi Jogger – dodatna oprema
Novi Jogger – različice
Novi Jogger – različice
Slike na spletni strani www.dacia.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Odkrijte podobna Dacia vozila

Spring
Spring
Sandero Stepway
Sandero Stepway
Duster
Duster

VOZITE BOLJE, VOZITE UGODNEJE

Prihranite pri gorivu in zmanjšajte ogljični odtis s plinskim motorjem LPG (ECO-G 100).
IZBERITE LPG!
Jogger je na voljo v bencinski (TCe 110) ali dvogorivni bencinsko-plinski (LPG) različici (ECO-G 100). Spoznajte prednosti plinskega motorja, preden se odločite!