Dodatna opremaDacia Lodgy Stepway

Lodgy – obiteljski jednovolumen

Poenostavite si

življenje!

Prilagodite vozilo Dacia Lodgy Stepway z uporabno in dobro zasnovano dodatno opremo.

Dodatna oprema

Odkrijte našo ponudbo dodatne opreme

Ustvarite edinstveno vozilo Lodgy Stepway za še prijetnejšo vožnjo.

Dacia Lodgy – fiksirana kuka za vuču

Fiksna podaljšana vlečna kljuka

Je nepogrešljiv pripomoček za povsem varno vleko ali prevoz tovora, na primer nosilca za kolesa, tovorne ali počitniške prikolice, čolna, profesionalne opreme … Ker je originalni del proizvajalca, je povsem združljiv z vašim vozilom.

 

Dacia Lodgy – kuka s nosačem za bicikl

Nosilec za kolesa

Če potujete sami ali v dvoje, vzemite svoja kolesa kamor koli s seboj na hiter, preprost in varen način. Hitra namestitev na vlečno kljuko brez nastavljanja, to je najbolj priročen in varen pripomoček za prevoz največ treh koles. Idealen za prevoz težkih koles, ki zavzamejo veliko prostora in jih je težko dvigniti. Ker je zložljiv in nagiben, boste vedno imeli dostop do prtljažnega prostora, tudi če so kolesa nameščena na nosilcu za kolesa.

 

Dacia Lodgy – krovni nosač

Jekleni strešni nosilci

Primerni so za namestitev nosilca za kolesa, nosilca za smuči ali strešnega kovčka in tako povečajo zmogljivost prevoza prtljage z vašo Dacio.

 

Lodgy – krovni kovčeg

Strešni kovček

Povečajte nakladalno zmogljivost svojega vozila in se brezkompromisno podajte na pot. Priročen, trpežen in lepega videza, to so kakovostne lastnosti, ki bodo poskrbele za vaše zadovoljstvo. Opremljen je s ključavnico, zato so vaši predmeti v njem na varnem. Barva: reliefna v črni barvi.

 

Lodgy – naslon za ruku s pretincem

Naslon za roko

Zagotavlja več udobja med vožnjo in dodaten odlagalni prostor, kamor lahko shranite drobne osebne predmete. Poleg tega je za še več udobja po naklonu nastavljiv.

Barva: črna.

Prostornina: 1 liter.

tepih za Dacia Lodgy

Tekstilne preproge Comfort

Privoščite si visokokakovostno končno obdelavo s sivo obrobo in izvezenim imenom svojega vozila.

 

Lodgy – navlake za sjedala

Prevleke za prednje sedeže

Poskrbite za popolno zaščito originalnega oblazinjenja v svojem vozilu. Izdelane so po meri in omogočajo preprosto namestitev ter čiščenje.

 

Lodgy – vješalica na naslonu za glavu

Obešalnik na vzglavniku

Zelo uporaben pripomoček za skrbno obešanje oblačil na hrbtni strani prednjega sedeža. Je odstranljiv in preprost za namestitev, zato hitro postane nepogrešljiv v vsakdanjem življenju. Gre za pripomoček lepega videza s prevleko iz kroma, ki mu daje pridih elegance.

 

Lodgy – korito prtljažnika

Korito za dno prtljažnika

Popolno za prevoz umazanih predmetov. Učinkovito ščiti originalno oblogo in se popolnoma prilega obliki prtljažnega prostora v vašem vozilu. Je priročna ter se povsem preprosto namesti in očisti.

 

Mreža za prtljažnik

Odlagalna mreža

Prava rešitev za ureditev vašega prtljažnika. Prilagojena je meram vašega vozila in med prevozom učinkovito zadržuje predmete na njihovem mestu.

 

Lodgy – organizator prtljažnika

Pregradni okvir za prtljažnik

Razdelite prtljažni prostor svojega vozila za lažje urejanje in zadrževanje prtljage med vožnjo. Je odstranljiv, prilagodljiv, preprost za namestitev in se prilagodi predmetom različnih velikosti. Namestite ga lahko celo v potniški prostor, da

prepreči premikanje vaših vreč oz. torb.

Lodgy – pregradna mreža

Pregradna mreža

Zagotavlja pravo pregrado med prtljažnim in potniškim prostorom. Uporaben pripomoček za prevoz hišnega ljubljenčka ali različnih predmetov v prtljažniku.

Lodgy – pomoć pri parkiranju

Sistem za pomoč pri parkiranju

Nepogrešljiv za povsem brezskrbno parkiranje. Sistem z vgrajenimi tipali zazna

vsako oviro pred vozilom. Z zvočnim signalom vas opozori na nevarnost trčenja.

Lodgy – kamera za vožnju unatrag

Kamera za vzvratno vožnjo

Poskrbite za več udobja med usmerjanjem vozila! Ko vklopite vzvratno prestavo, lahko neposredno na navigacijskem zaslonu vidite območje za vozilom. Na osnovi črt za vodenje na slikovnem prikazu lahko ocenite oddaljenost ovir.

 

Lodgy – alarm

Alarm

Zagotavlja protivlomno in prostorsko zaščito vozila, ki nepridiprave odvrne od kraje vaše Dacie in predmetov v potniškem prostoru.

 

*Za dodatne informacije se obrnite na pooblaščenega prodajalca vozil Dacia.

Podrobnejši podatki o vozilu Dacia Lodgy Stepway

Odkrijte podobna Dacia vozila

Lodgy

Lodgyod 13.540 €

Logan MCV

Logan MCVod 9.200 €

Duster

Dusterod 13.290 €