Novi športni terenec Duster – motorji

Zmogljivost Novi Dacia Duster

   

Poiščite motor, ki vam najbolj ustreza

ESSENTIAL
ESSENTIAL
EXPRESSION
EXPRESSION
JOURNEY
JOURNEY

EUROSUPER_LPG (1)

1.0 TCe ECO-G
že za 15.990 €
že za 16.890 €
že za 19.290 €
1.0 TCe 90 FAP
že za 15.390 €
1.3 TCe 150 EDC
že za 22.390 €
1.5 Blue dCi 115
že za 18.690 €
že za 20.290 €
1.5 Blue dCi 115 4x4
že za 20.190 €
že za 20.490 €
že za 22.090 €

Podrobnejše specifikacije

ŽELITE BOLJ UČINKOVITO PORABO GORIVA?

S pravo izbiro do več prihrankov!

Alt Image C29

Ste že preizkusili simulator porabe goriva Dacia?

Glede na izbrano različico vozila Dacia ter svoje vozne navade in načine vožnje lahko pridobite oceno dnevne porabe goriva.

Široka izbira za izpolnitev vseh vaših potreb

Novi Duster ECO-G 100

ECO-G 100

ECO-G: prihranki

Novi Dacia Duster je na voljo z dvogorivnim bencinskim in plinskim (LPG) motorjem Dacia: ECO-G. Varen in učinkovit motor ECO-G, ki je tovarniško vgrajen v vozilo, vam ponuja čistejšo in okolju prijaznejšo alternativo. S to rešitvijo lahko znižate stroške goriva in hkrati zmanjšate emisije CO2. To pa še ni vse! Je enostaven za uporabo, ima 2 rezervoarja za gorivo – enega za bencin in drugega za plin – ter znatno poveča doseg vožnje novega vozila Dacia Duster. Motor ECO-G s turbopolnilnikom in 100 KM združuje prihranke in užitek.

Novi Dacia Duster z bencinskimi motorji, ki so opremljeni s filtrom delcev in skladni z novimi standardi Euro6, združuje udobno vožnjo in večjo skrb za okolje. Z zobatimi jermeni lahko izkoristite prihranke pri stroških rednega vzdrževanja. Zelo pametno!

TCe 90

Vsakodnevna brezskrbnost

 

Najnovejša generacija 3-valjnega motorja z 90 KM in turbopolnilnikom zagotavlja okolju prijaznejše, tekoče in dinamično doživetje vožnje. Na voljo z 2-kolesnim pogonom in ročnim 6-stopenjskim menjalnikom.

TCe 130

Vsestranskost in zmogljivost

 

Ta 4-valjni motor s 130 KM in turbopolnilnikom ter navorom 240 Nm vam omogoča nadzorovano porabo goriva z odzivnim in lahkotnim doživetjem vožnje. Na voljo z 2-kolesnim pogonom in 6-stopenjskim ročnim menjalnikom.

TCe 150 4x4

Užitek v vožnji na vseh terenih

 

Ta 4-valjni motor s 150 KM in turbopolnilnikom razvije 250 Nm navora za užitek v vožnji in zmogljivost. Na voljo s 4-kolesnim pogonom in ročnim menjalnikom. Tudi pri vožnji po neutrjenih poteh.

TCe 150 EDC

Užitek v vožnji in udobje

 

Ta 4-valjni motor s turbopolnilnikom in 150 KM je pri različici z 2-kolesnim pogonom na voljo s 6-stopenjskim avtomatskim menjalnikom z dvojno sklopko. Vrhunsko vozilo, ki zagotavlja tekočo in zabavno vožnjo med celotno potjo.

Novi Duster – dizelski motor

dCi 115

Učinkovitost in vsestranskost

Ta 4-valjni motor s turbopolnilnikom v kombinaciji s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom je na voljo z 2- ali 4-kolesnim pogonom. Združuje moč in vsestranskost ter vam pomaga nadzirati porabo goriva. Tudi na daljših poteh!

Podrobnejši podatki o novem vozilu Dacia Duster

Slike na spletni strani www.dacia.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

  

Odkrijte podobna Dacia vozila

Novi Spring
Novi Spring
že za 19.590 €
Sandero
Sandero
že za 12.090 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem