Motorji križanca Sandero Stepway

Zmogljivost Novi Dacia Sandero Stepway Comfort

     

Razpoložljivi motorji

Stepway EssentialStepway EssentialStepway ComfortStepway Comfort

Bencin (1)

TCe 90že za
12.290 €
že za
13.990 €
ECO-G 100že za
12.290 €
že za
13.990 €

Podrobnejše specifikacije

Zmogljivost - Poraba goriva :

Zmogljivost - Poraba goriva :

Učinkoviti motorji

Zmagovalna kombinacija! Nadzirajte porabo in zmanjšajte proračun vzdrževanja z našimi motorji, ki se povsem prilagodijo vašemu vsakdanu.

Odkrijte razpoložljiva motorja za Dacia Sandero Stepway - LPG (plinski pogon) in bencinski motor.

ECO-G 100

ECO-G: prihranki

 

Novi Sandero Stepway je zdaj na voljo z bencinskim motorjem Dacia in dvogorivnim motorjem LPG: ECO-G. Varen in učinkovit motor ECO-G, ki je tovarniško vgrajen v vozilo, vam ponuja čistejšo in okolju prijaznejšo alternativo. S to rešitvijo lahko znižate stroške goriva in hkrati zmanjšate emisije CO2. To pa še ni vse! Je enostaven za uporabo, ima dva rezervoarja za gorivo – enega za bencin in drugega za plin – ter znatno poveča doseg vožnje novega vozila Sandero Stepway. Motor ECO-G s turbopolnilnikom in 100 KM združuje prihranke in užitek.

TCe 90

Izjemno vsestranski

 

Trivaljni motor najnovejše generacije s turbopolnilnikom in 90 KM, ki je na voljo z ročnim menjalnikom, je okolju prijaznejši ter vam ponuja izjemno odzivnost in vozne lastnosti. Zobati jermen vam omogoča še več prihrankov in zmanjša proračun vsakodnevnega vzdrževanja. Zelo pametno!

Ste pripravljeni, da zavladate na cesti z novim vozilom Dacia Sandero Stepway?

   

Odkrijte podobna Dacia vozila

Novi Sandero
Novi Sandero
že za 8.990 €
Duster
Duster
že za 13.740 €
Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem