Dacia Spring v mestu

Novi Dacia Spring

že za 16.240 €

Kot prvi ponujamo cenovno dostopno električno mobilnost.

Novi Dacia Spring, zasnovan na podlagi 10-letnih izkušenj in strokovnega znanja, ki ga premore Skupina Renault kot vodilno podjetje na področju električne mobilnosti, predstavlja začetek nove dobe cenovno dostopne električne mobilnosti za vsakogar. 

 • Spring – mestni avtomobil – sprednja stran
 • Spring – mestni avtomobil – svetlobni podpis
 • Spring – mestni avtomobil – multimedijski sistem
 • Spring - prtljažnik
 • Spring - polnjenje

Cenovno najugodnejše električno vozilo na trgu!

Nova rEVolucija DACIA

Cenovno dostopen, trpežen, prostoren in električen – novi Spring je mestni avtomobil, ki združuje ključne vrednote znamke Dacia in prednosti 100 % električnega motorja. V mestu in predmestju uživajte v gladki in tihi vožnji brez hrupa motorja ali drugih neprijetnih tresljajev.

 


Novi Spring z baterijo z močjo 27,4 kWh*** vam zagotavlja doseg vožnje do 230 km kombinirane vožnje po WLTP in 305 km mestne vožnje po WLTP. Do 6 dni mestne vožnje brez potrebe po polnjenju vozila.

Električni avtomobil, popolna umirjenost!

Čas za odmor? Nič lažjega! Novi Spring lahko preprosto polnite doma preko običajne stenske vtičnice ali namestite polnilno postajo Wallbox**** za hitro polnjenje v 4 urah in 30 minutah. Ste na tesnem s časom? S polnilnikom z enosmernim tokom (izbirno) lahko na postaji za hitro polnjenje baterijo vozila napolnite tudi do 80 % v samo 50 minutah. Želite zagotoviti določeno temperaturo v kabini, preveriti raven napolnjenosti baterije ali vklopiti/izklopiti polnjenje? Uporabite mobilno aplikacijo MY Dacia za upravljanje dosega vožnje na daljavo za še več udobja in enostavnosti.

Ste pripravljeni osvojiti mestno džunglo?

Močne linije, kompaktne dimenzije, nov svetlobni podpis Dacia, strešni nosilci, 36 cm (14‘‘) platišča Doria, zadnja zaščitna plošča in večja oddaljenost od tal. Novi Dacia Spring združuje okretnost mestnega avtomobila in stabilnost terenskega vozila, hkrati pa pušča vtis pustolovca s svojim pustolovskim videzom.


Novi Dacia Spring je sicer manjše, a vseeno prostorno vozilo, ki nudi pet sedežev običajne velikosti ter modularno notranjost. Ponuja vam najboljšo možno prostornino prtljažnega prostora (290 l *) in zložljivo zadnjo klop. Zagotovo odlična izbira!

Sproščeno doživetje notranjosti

Boljše vozne razmere in poenostavljeno vsakodnevno manevriranje – naša oprema je zasnovana za praktično in udobno doživetje notranjosti. Vključuje multimedijski sistem MEDIA NAV z 18 cm (7”) zaslonom na dotik s funkcijo zrcaljenja združljivega pametnega telefona preko sistemov Android Auto™ in Apple CarPlay™, povezavo Bluetooth®, 8,9 cm (3,5”) barvni TFT zaslon za voznika, pomoč pri parkiranju zadaj in kamero za vzvratno vožnjo, povsem električno servokrmiljenje, električni pomik stekel spredaj in zadaj, zaklepanje vozila na daljavo, klimatsko napravo itd. 

*Pridobivanje certifikata v teku.

 

** Celotni cikel WLTP City je standardizirani vozni cikel, ki zajema del mestne in kombinirane vožnje. Sestavlja ga 57 % mestne vožnje, 25 % primestne vožnje in 18 % avtocestne vožnje.

 

***Izkoristite prednosti jamstva Dacia za baterijo vozila, ki velja 8 let/120.000 prevoženih kilometrov.

 

**** Namestitev domače polnilne točke Wallbox mora izvesti pooblaščeni strokovnjak. 

Različice

Izberite novi Spring

COMFORT

COMFORT

že za 16.240 €

 • Ročna klimatska naprava
 • Kabel Mode3
 • Baterija s kapaciteto 26 kWh
 • Radio AM/FM z DAB in USB vhodom. Možnost povezave z Bluetooth.
COMFORT PLUS

COMFORT PLUS

že za 17.590 €

 • Paket TECHNO
 • Parkirni senzorji zadaj in vzvratna kamera
 • Kartografija Vzhodne Evrope
 • Rezervno kolo normalnih dimenzij

Podrobnejši podatki o novem vozilu Dacia Spring

Slike na spletni strani www.dacia.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridružujemo pravico do napak.

Želite novo Dacia vozilo?

Z enim klikom poiščite najbližjega pooblaščenega prodajalca!

ali
miniDealocMap

Odkrijte podobna Dacia vozila

Novi Duster
Novi Duster
že za 13.990 €
Novi Sandero
Novi Sandero
že za 8.990 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem