Novi Dacia Spring

doseg vožnje, baterija in polnjenje

  

Ocenite doseg vožnje in čas polnjenja

Prilagodite nastavitve vozila Dacia Spring in vnesite uporabo vozila, da ocenite doseg vožnje

Prilagodite nastavitve in nastavite želeno raven napolnjenosti, da izračunate čas polnjenja pri vsaki vrsti polnilne točke.

nikoli brez prazne baterije

doma
doma

Priključite Dacia Spring v standardno domačo vtičnico z namenskim kablom. Za še hitrejše polnjenje v manj kot 5 urah namestite Električno polnilnico za dom**

Na cesti
Na cesti

Ko ste na cesti, za polnjenje električnega vozila uporabite javne polnilne točke. Ste na tesnem s časom? Naročite polnilnik z enosmernim tokom (izbirno) za dostop do hitrih polnilnih postaj in pridobite do 80 % dosega vožnje v manj kot eni uri!

* Mestni cikel WLTP ustreza mestnemu delu standardiziranega cikla. Celotni cikel WLTP je standardizirani vozni cikel. Sestavlja ga 57 % mestne vožnje, 25 % primestne vožnje in 18 % avtocestne vožnje.

 

** Namestitev Električne polnilnice za dom, na katero se priključite z izbirnim kablom načina 3, ki je priložen ob nakupu vozila, mora izvesti pooblaščeni strokovnjak. 

Povečajte doseg vožnje

Novi Dacia Spring – način ECO

Način ECO

Vklopite način ECO, da povečate doseg vožnje! Povečajte prihranke energije vozila Dacia Spring do 9 % z omejitvijo hitrosti na 100 km/h in prilagoditvijo nekaterih najbolj energetsko potratnih funkcij vozila.

Poiščite najbližje polnilne točke

Električni življenjski slog

Nadomestna slika C29

Vse, kar lahko Spring naredi za vas

Pojdite na spletno stran Električni življenjski slog, da izveste več o prednostih vožnje z električnim pogonom.

ste pripravljeni, da preizkusite vozilo?

Slike na spletni strani www.dacia.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

  

Odkrijte podobna Dacia vozila

Novi Duster
Novi Duster
že za 15.390 €
Sandero Stepway
Sandero Stepway
že za 13.790 €
Sandero
Sandero
že za 12.090 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem