Nadomestna slika S32vB

Električni življenjski slog z znamko Dacia

Preizkušena tehnologija v kombinaciji z zavezami znamke Dacia, ki vam ponuja najpomembnejše stvari, ki jih potrebujete. Rezultat: zanesljivo električno vozilo po najboljši ceni.

PREDNOSTI

Prihranki pri energiji ali denarju, udobna vožnja in še veliko več. Izvedite več o tem, kaj vse vam ponuja Dacia Spring.

Pomoč – Spring

S preklopom na elektriko lahko prihranite denar:
  • Polnjenje električnega vozila je cenejše kot nakup goriva*.
  • Motor električnega vozila je cenejši za vzdrževanje, saj je manj zapleten kot motor z notranjim zgorevanjem.
  • Parkiranje električnega vozila je na nekaterih mestih brezplačno .

 

To pa še ni vse! Električna vozila so upravičena do EKO subvencije v višini do  4500 EUR za fizične osebe, vendar ne sme preseči 20 % vrednosti upravičenih stroškov naložbe. 

*Povprečen strošek na kWh je ocenjen na 0,25 EUR. Električni motor porabi približno 10 kWh, da prevozi 100 km. Torej je strošek 2,50 EUR. Bencinski motor za enako razdaljo porabi 5 litrov. Glede na ceno za liter 1,50 EUR je strošek 7,50 EUR.

Nadomestna slika C29

Električno vozilo ima ničelne emisije med uporabo (brez CO2, brez onesnaževanja ozračja).

Zdaj lahko vozite s 100 % obnovljivo energijo:

  • z izbiro dobavitelja zelene elektrike
  • z namestitvijo polnilnega mesta doma
  • z uporabo javnih polnilnih postaj z obnovljivo električno energijo
  • s polnjenjem vozila preko fotovoltaične opreme
Nadomestna slika C29

Ali ste vedeli? Zaradi različnih razlogov vam je z električnim vozilom na voljo povsem drugačno doživetje vožnje:
  • Vožnja z električnim pogonom vam zagotavlja veliko več udobja med vožnjo ter manj hrupa, neprijetnih vonjav in tresljajev.
  • Električni motor v hipu zagotovi optimalni navor. Ponuja boljši pospešek pri speljevanju kot motor z notranjim zgorevanjem.

Motor in baterija

Formula je preprosta: preizkušen pogonski sklop + baterija z jamstvom in možnostjo recikliranja = udobje in brezskrbnost med vožnjo!

Nadomestna slika C29

Preizkušen pogonski sklop

Pogonski sklop z močjo 33 kW in baterija z zmogljivostjo 26.8 kWh sta rezultat strokovnega znanja družbe Groupe Renault na področju električne mobilnosti.

 

 

S pogonskim sklopom in težo vozila Dacia Spring (manj kot 1 tona) ter v hipu razpoložljivim navorom vam je na voljo optimalno udobje med vožnjo.

Nadomestna slika C29

Reciklirane baterije ...  z jamstvom!

Pri vozilu Dacia Spring ste vi lastnik baterije. To vam omogoča enostavnejšo prodajo vozila.

Jamstvo za baterijo vozila Dacia Spring velja 8 let ali 120.000 km. Njena zajamčena najmanjša zmogljivost polnjenja je 75 %.

 

Znamka Dacia je zavezana k recikliranju baterij; uporablja jih npr. za shranjevanje energije.

Ste pripravljeni, da se podate na pot?

Slike na spletni strani www.dacia.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

  

Odkrijte podobna Dacia vozila

Novi Duster
Novi Duster
že za 15.390 €
Sandero Stepway
Sandero Stepway
že za 13.790 €
Sandero
Sandero
že za 12.090 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem