Nouvelle Dacia Sandero citadine

Dacia razkriva Novi Dacia Sandero

Dizajn

Sodoben in robusten mestni avtomobil

Novi Sandero razkriva popolnoma prenovljen dizajn z robustno silhueto in preoblikovanim sprednjim delom, poudarjenim z novim svetlobnim podpisom znamke v obliki črke Y z lučmi LED. Z eno najbolj prostornih notranjosti v svojem razredu, velikim prtljažnikom in odlagalnimi mesti se prilagodi vašemu vsakdanu in poskrbi za še prijetnejšo vožnjo. 

 • Sandero – mestni avtomobil – sprednja stran
 • Sandero – mestni avtomobil – zunanjost – profil
 • Sandero – mestni avtomobil – zadnja stran – zunanjost
 • Notranjost – Sandero
 • Notranjost – Sandero

Sproščeno in udobno doživetje notranjosti

Udobje in priročnost

Odkrijte izjemno udobje vožnje

 

Ste pripravljeni, da se podate na pot? Odklenite vozilo in ga preprosto zaženite s prostoročno kartico. Vstopite v notranjost, ki prekipeva od sodobne opreme, skrbno zasnovane za priročnost: novo servokrmiljenje, prilagoditve voznikovega sedeža in volana ter nova zasnova armaturne plošče, ki združuje vse glavne kontrolnike novega vozila Sandero na enem mestu. Vse je na dosegu roke!
 
S samodejno klimatsko napravo lahko upravljate temperaturo in uživate v optimalnem toplotnem udobju med vožnjo. Se je zmračilo? Nič lažjega! Žarometi LED novega vozila Sandero se vklopijo samodejno in zagotavljajo boljšo vidljivost podnevi in ponoči.

Sistemi za pomoč vozniku in varnost

Vse vam je na voljo!

 

Nenehno ohranjanje pozornosti je utrujajoče, kajne? Sprostite se! Naši sistemi za pomoč vozniku so vam na voljo med celotno vožnjo, skrbijo za vašo varnost in poenostavijo vsakodnevne vozne razmere:

 • Sistem za aktivno zaviranje v sili (AEBS)
 • E-Call (samodejni klic v sili)
 • Nadzor razdalje pri parkiranju spredaj in zadaj s kamero za vzvratno vožnjo
 • Sistem za nadzor mrtvega kota
 • Pomoč pri speljevanju v klanec
 • Elektronska ročna zavora
 • Tempomat in omejevalnik hitrost
 • Električno servokrmiljenje

Multimedija

Sodobna tehnologija

 

Z novim sistemom Media Control z radiem in vgrajeno telefonsko povezavo Bluetooth® lahko upravljate zvočni sistem preko volana in enostavno dostopate do priljubljenega navigacijskega sistema preko telefona. Za še bolj sproščeno doživetje notranjosti se lahko preko aplikacije Dacia Media Control tudi povežete z radijskim vmesnikom in omogočite njegov prikaz na zaslonu telefona.

Učinkoviti motorji

Zmagovalna kombinacija! Nadzirajte porabo in zmanjšajte proračun vzdrževanja z našimi motorji, ki se povsem prilagodijo vašemu vsakdanu.

Sandero ECO-G – LPG (tovarniško vgrajen plin)

Motor TCe 100 ECO-G

Tehnologija ECO-G: pametna izbira za vaše vozilo Dacia!

Novi Sandero je zdaj na voljo z bencinskim motorjem Dacia in dvogorivnim motorjem LPG: ECO-G. Ta preizkušena, cenovno ugodna in varčna rešitev, ki je enostavna za uporabo in jo vgradimo med izdelavo vozila, vam omogoča prihranek pri gorivu in zmanjšanje emisij CO2. To pa še ni vse! Motor ECO-G s turbopolnilnikom in 100 KM zagotavlja prihranke in užitek.

Novi Sandero z bencinskimi motorji, ki so opremljeni s filtrom delcev in skladni z najnovejšimi veljavnimi standardi Euro6, združuje udobje med vožnjo in večjo skrb za okolje.

TCe 90 FAP

Izjemno vsestranski

 

Ta najnovejša generacija trivaljnega motorja s turbopolnilnikom in močjo 90 KM, ki je na voljo z ročnim menjalnikom, vam omogoča nadzor nad porabo goriva in omejitev emisij CO2, hkrati pa zagotavlja pravi užitek v vožnji. Veriga za pogon odmične gredi vam omogoča še več prihrankov in zmanjša proračun vsakodnevnega vzdrževanja. Pametno!

SCe 65 FAP

Prihranki

 

Ta sodoben trivaljni motor z učinkovito porabo goriva in močjo 65 KM je na voljo z ročnim menjalnikom in zasnovan za optimizacijo mestne vožnje za volanom novega vozila Sandero. Veriga za pogon odmične gredi vam omogoča, da omejite stroške vzdrževanja. Vaš stalni zaveznik pri vsakodnevnih potrebah.

Optimalne mere

Sandero – mere sprednjega dela
Sandero – mere bočnega dela
Sandero – mere zadnjega dela

   Ste pripravljeni, da zavladate na cesti z novim vozilom Dacia Sandero?

   Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
   Več o tem