Dacia Spring

Doseg vožnje, baterija in polnjenje

Nikoli brez prazne baterije

Doma
Priključite Dacia Spring v standardno domačo vtičnico z namenskim kablom. Za še hitrejše polnjenje v manj kot 5 urah namestite Električno polnilnico za dom**
Na cesti
Ko ste na cesti, za polnjenje električnega vozila uporabite javne polnilne točke. Ste na tesnem s časom? Naročite polnilnik z enosmernim tokom(izbirno) za dostop do hitrih polnilnih postaj in pridobite do 80 % dosega vožnje v manj kot eni uri!
* Mestni cikel WLTP ustreza mestnemu delu standardiziranega cikla. Celotni cikel WLTP je standardizirani vozni cikel. Sestavlja ga 57 % mestne vožnje, 25 % primestne vožnje in 18 % avtocestne vožnje.

** Namestitev Električne polnilnice za dom, na katero se priključite z izbirnim kablom načina 3, ki je priložen ob nakupu vozila, mora izvesti pooblaščeni strokovnjak.

POVEČAJTE DOSEG VOŽNJE

Način ECO
Vklopite način ECO, da povečate doseg vožnje! Povečajte prihranke energije vozila Dacia Spring do 9 % z omejitvijo hitrosti na 100 km/h in prilagoditvijo nekaterih najbolj energetsko potratnih funkcij vozila.

Poiščite najbližje polnilne točke


Električni življenjski slog

VSE, KAR LAHKO SPRING NAREDI ZA VAS
Pojdite na spletno stran Električni življenjski slog, da izveste več o prednostih vožnje z električnim pogonom.

Ste pripravljeni, da preizkusite vozilo Spring?

Novi Dacia Spring – doseg vožnje in polnjenje
Dacia Spring – Doseg vožnje in polnenje
Dacia Spring – dodatna oprema
Dacia Spring – različice
Slike na spletni strani www.dacia.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

Odkrijte podobna Dacia vozila

Sandero
Sandero
Sandero Stepway
Sandero Stepway
Duster
Duster