Dacia aktualne ponudbe za poprodajne storitve

Oglejte si Dacia aktualne akcijske ponudbe za poprodajne storitve in izberite pravo rešitev – za vašo varnost in udobje med vožnjo.

Alt Image C29

Čas je za menjavo pnevmatik. Izognite se previsokim stroškom.

Letna pnevmatika z menjavo in centriranjem že od 48 EUR z DDV*.

Poskrbite za brezskrbno vožnjo tudi v toplejših mesecih zato čimprej obiščite Dacia pooblaščen servis, kjer vam pnevmatike zamenjajo in centrirajo naši strokovnjaki že od 48 EUR z DDV*!

Naročite se na storitevSplošni pogoji

Ob nakupu in menjavi pnevmatik do brezplačnega zavarovanja za dve leti

Uporaba obrabljenih ali poškodovanih pnevmatik je lahko izjemno nevarna. Poskrbite za varno in zanesljivo vožnjo po kakršnemkoli terenu. Ob nakupu in menjavi 4 pnevmatik katerekoli znamke prejmete brezplačno zavarovanje pnevmatik z asistenco za 2 leti.


Je čas za nakup novih pnevmatik? Na obrabo pnevmatik vpliva več faktorjev; prevažana obremenitev, vrsta poti, slog vožnje in stanje podvozja. Prevažanje težkega tovora, vožnja po mestu in v gorah, ter oster in sunkovit slog vožnje povzročajo povečano obrabo pnevmatik.

Pogoji zavarovanja pnevmatike 2020
Alt Image C29
Alt Image C29

Stabilnost, varnost in zavorna pot vašega vozila je odvisna od ustreznosti vaših pnevmatik

Uporaba sezonskih pnevmatik zagotavlja optimalno prilagajanje pnevmatike vremenskim razmeram, obenem pa porabo goriva ob vožnji. Če se z zimskimi pnevmatikami vozimo tudi poleti, pri visokih temperaturah cestišča niso enako zanesljive kot letne pnevmatike, hkrati pa se lahko tudi hitreje obrabijo.

30 % popust na dodatno opremo!

Dobro se pripravite na aktivne počitnice ne glede na to ali potujete sami ali v družbi.


Široko ponudbo dodatne opreme po akcijski ceni za vaš model vozila si lahko ogledate v katalogu pod kategorijo »transport«.

Oglejte si dodatno opremo
Alt Image C29