Paketi vžigalnega sistema

Vžigalne svečke znamke Dacia so zagotovilo za delovanje vseh električnih in elektronskih komponent vašega vozila.

PAKETI VŽIGALNEGA SISTEMA

PAKETI VŽIGALNEGA SISTEMA

Paketi vžigalnega sistema so prilagojeni starosti vašega vozila.

 

Izognite se okvaram s paketi vžigalnega sistema Dacia, ki so prilagojeni starosti in programu vzdrževanja vašega vozila. To vključuje pregled načrtovanih kontrolnih točk, uporabo originalnih delov in strokovno znanje naše mreže.

 

Čeprav se akumulator polni samodejno med delovanjem motorja, ne smete zanemariti njegovega vzdrževanja. Akumulator je srce vašega vozila, ki zaradi neustreznega vzdrževanja predstavlja 85 % vseh okvar.

 

Pooblaščeni servis Dacia ponuja pakete vžigalnega sistema z vsemi vključenimi storitvami (nadomestni deli in delo). Vaš akumulator zamenjamo ne glede na to, ali se motor zažene ali ne. Pred zamenjavo akumulatorja ga naše ekipe preizkusijo in vas obvestijo o njegovem stanju.

 

Oglejte si spletno ponudbo

KAJ JE VŽIGALNI SISTEM PRI VOZILU?

KAJ JE VŽIGALNI SISTEM PRI VOZILU?

To je električni sistem, ki zagotavlja pravilen zagon vozila.

 

Kakšni so opozorilni znaki?

  • Težek ali onemogočen zagon;
  • Motor nima dovolj moči;
  • Prekomerna poraba goriva;
  • Slabše delovanje alternatorja;
  • Izguba pospeška.

 

Kdaj jih je treba zamenjati?

  • Takoj, če na armaturni plošči sveti lučka »engine management fault«.
  • Akumulator je treba pregledati vsaki dve leti ali vsakih 30.000 kilometrov in zamenjati vsaka štiri leta ali vsakih 60.000 kilometrov.

 

 

Naročite se na storitev

*Za dodatne informacije o ustreznem paketu za vaše vozilo se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca vozil Dacia.

Ne čakajte več!

Izvedite več o vžigalnemu sistemu

Dacia – vžigalni sistem – poprodajne storitve

Vžigalne svečke brez zapletov

Zaradi okvarjene vžigalne svečke motor onesnažuje okolje, nima dovolj moči in porabi več goriva.

 

 

Dacia – poprodajne storitve

Dodatna oprema Dacia ​

Bi radi svoje vozilo Dacia prilagodili po svojih željah? Ga opremili tako, da bo še bolj praktično? Ali ga še dodatno zaščitili? Z našo ponudbo originalne dodatne opreme lahko prilagodite vozilo po svojem okusu.

Dacia

Jamstvo, zavarovanje in pomoč

Z vozilom Dacia ste pripravljeni na vse, saj vam vedno stoji ob strani. Z našim podaljšanim jamstvom ste bolje pripravljeni na nepredvidene dogodke. Predvidite vse, kar se lahko zgodi.

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem