image

Poskrbite za brezpogojno varnost tudi v hladnejših mesecih!

Ustrezne pnevmatike so izjemno pomembne za optimalen oprijem cestišča.

AKTUALNA PONUDBA

Zimske pnevmatike

Zimska pnevmatika z menjavo in centriranjem že od 52€ z DDV!

Oglasite se v najbližjem Renault pooblaščenem servisu, kjer vam bodo pnevmatike zamenjali in centrirali naši strokovnjaki. Na voljo je širok spekter svetovno znanih znamk in proizvajalcev pnevmatik, ki jih lahko preverite kar v udobju vašega doma na spletni ponudbi.

Naročite se na storitev Splošni pogoji

Zakaj menjati pnevmatike?

Letne pnevmatike zaradi drugačne zmesi niso prilagojene vožnji po snegu. V nasprotju z njimi pa so zimske pnevmatike izdelane iz bolj elastičnih mešanic materialov in se kljub najnižjim temperaturam dobro oprijemajo vozišča, kar omogoča udobno in varno vožnjo. Ustrezna pnevmatika pa poskrbi tudi za optimalno porabo goriva.


 
Oglejte si spletno ponudbo ali obiščite najbližji Dacia pooblaščeni servis in novo pnevmatiko zamenjajte in centrirajte že od 52€ z DDV!

Naročite se na storitev
Alt Image C29
Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem