Dacia ECO-G motor za rabo dveh vrst goriva – varčen!

 Psst! Ste že slišali novico? Izbira motorja Dacia ECO-G pomeni konkurenčno nakupno ceno in vsakodnevne prihranke. Kaj še čakate?

Dacia ECO-G: zelo dobra kupčija!

Prihranki pri stroških za gorivo

Dacia ECO-G: prihranki pri stroških za gorivo

Stroški za utekočinjeni naftni plin so znatno nižji! Stroške za gorivo na prevožen kilometer lahko znižate kar do 30 % v primerjavi z bencinskim motorjem in do 8 % v primerjavi z dizelskim motorjem. 

Konkurenčna cena

Dacia ECO-G: konkurenčna cena

Ste navdušeni nad točno določenim modelom s tovarniško vgrajenim plinom? Po enaki ceni kot za vozilo z bencinskim motorjem - veliko ceneje kot z dizelskim motorjem – lahko uživate v enaki tehnologiji. Kaj je lahko boljšega kot to?

Zmanjšani stroški uporabe

Dacia ECO-G: manjši stroški uporabe

Cena vzdrževanja motorjev ECO-G je zdaj enaka kot pri bencinskih motorjih: 50 % ceneje kot pri prejšnjih generacijah plinskih motorjev (LPG). Poleg prihrankov pri gorivu se zmanjšajo tudi tekoči stroški uporabe.

 

Kot rečeno – gre za dobro kupčijo!

Dacia ECO-G je tudi

Dacia ECO-G: zanesljiva tehnologija

Zanesljiva tehnologija

Brez neprijetnih presenečenj
Dacia ECO-G: Preprosta tehnologija

Preprosta tehnologija

Domiselnost!

Ste pripravljeni narediti ta korak? Odkrijte Dacia ECO-G

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem