Dacia ECO-G motor za rabo dveh vrst goriva – varčen!

 Psst! Ste že slišali novico? Izbira motorja Dacia ECO-G pomeni konkurenčno nakupno ceno in vsakodnevne prihranke. Kaj še čakate?

Dacia ECO-G: zelo dobra kupčija!

Prihranki pri stroških za gorivo

Prihranki pri stroških za gorivo

Stroški za utekočinjeni naftni plin so znatno nižji! Stroške za gorivo na prevožen kilometer lahko znižate kar do 30 % v primerjavi z bencinskim motorjem in do 8 % v primerjavi z dizelskim motorjem. 

Konkurenčna cena

Konkurenčna cena

Ste navdušeni nad točno določenim modelom s tovarniško vgrajenim plinom? Po enaki ceni kot za vozilo z bencinskim motorjem - veliko ceneje kot z dizelskim motorjem – lahko uživate v enaki tehnologiji. Kaj je lahko boljšega kot to?

Zmanjšani stroški uporabe

Zmanjšani stroški uporabe

Cena vzdrževanja motorjev ECO-G je zdaj enaka kot pri bencinskih motorjih: 50 % ceneje kot pri prejšnjih generacijah plinskih motorjev (LPG). Poleg prihrankov pri gorivu se zmanjšajo tudi tekoči stroški uporabe.

 

Kot rečeno – gre za dobro kupčijo!

Dacia ECO-G je tudi

Dacia ECO-G: zanesljiva tehnologija

Zanesljiva tehnologija

Brez neprijetnih presenečenj
Dacia ECO-G: Preprosta tehnologija

Preprosta tehnologija

Domiselnost!

Ste pripravljeni narediti ta korak? Odkrijte Dacia ECO-G

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem