Finančni lizing

Finančna rešitev, s katero hitro in ugodno pridete do novega vozila. Pojdite korak dlje z nami!

V treh korakih do vašega vozila Dacia

Postanite lastnik vozila Dacia po izteku obdobja, ki ga določite sami. V obdobju financiranja plačujete mesečne obroke in vozilo neomejeno uporabljate, z zadnjim plačilom pa postanete lastnik vašega vozila.
1
Izberite svoje vozilo Dacia
2
Izberite lizing in uživajte v vožnji
3
Postanite lastnik ob plačilu zadnjega obroka

Lastnosti finančnega lizinga

Trajanje
Finančni lizing lahko sklenete za dobo od 12 do 84 mesecev.
Sklenitev
Sklenitev pogodbe je povezana s fleksibilnejšimi pogoji in manj obsežno dokumentacijo, saj postanete lastnik šele ob plačilu zadnjega obroka.
Zavarovanje
Obvezna sklenitev avtomobilskega kasko zavarovanja z največ 1 % odbitno franšizo in delno kombinacijo kraje. Nudimo tudi zavarovanje lizingojemalca (BNI) in finančne vrzeli (GAP).
Odlog DDV
Poslovnim uporabnikom ponujamo možnost odloga plačila DDV-ja za 90 dni, v primeru ustrezne bonitete. Skupaj s plačilom DDV-ja se izvede tudi plačilo stroškov financiranja odloga plačila DDV-ja.

Kako do sklenitve financiranja?

Sklenitev pogodbe je zelo enostavna. Prodajalcu v salonu vozil Dacia posredujete vso potrebno dokumentacijo, ki jo najdete v zloženki. Po prejemu celotne dokumentacije bomo v najkrajšem možnem času preverili vašo bonitetno oceno. Če ste fizična oseba, lahko preverite svojo bonitetno oceno v aplikaciji Moj SISBON, več o sami storitvi pa si lahko preberete v zloženki. Kot poslovni subjekt lahko preverite svojo bonitetno oceno v aplikaciji Moj SISBIZ, več o sami storitvi pa si lahko preberete v zloženki.
Kredit
Kredit
Poslovni najem
Poslovni najem
Zavarovanje
Zavarovanje

Vedno smo vam na voljo

V kolikor ste že naša obstoječa stranka, smo vam na voljo na telefonski številki 080 18 87  (od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00) ali na e-naslovu financiranje@si.mobilize-fs.com.