Finančni lizing

Finančna rešitev, s katero hitro in ugodno pridete do novega vozila. Pojdite korak dlje z nami!

V treh korakih do vašega vozila Dacia

Postanite lastnik vozila Dacia po izteku obdobja, ki ga določite sami. V obdobju financiranja plačujete mesečne obroke in vozilo neomejeno uporabljate, z zadnjim plačilom pa postanete lastnik vašega vozila.
1
Izberite svoje vozilo Dacia
2
Izberite lizing in uživajte v vožnji
3
Postanite lastnik ob plačilu zadnjega obroka

Lastnosti finančnega lizinga

Trajanje
Fizične osebe lahko sklenete finančni lizing za obdobje od 24 do 96 mesecev, pravne osebe pa za obdobje od 12 do 84 mesecev.
Sklenitev
Sklenitev pogodbe je povezana s fleksibilnejšimi pogoji in manj obsežno dokumentacijo, saj postanete lastnik šele ob plačilu zadnjega obroka.
Zavarovanje
Obvezna sklenitev avtomobilskega kasko zavarovanja z največ 1 % odbitno franšizo in delno kombinacijo kraje. Nudimo tudi zavarovanje lizingojemalca (BNI) in finančne vrzeli (GAP).
Odlog DDV
Poslovnim uporabnikom ponujamo možnost odloga plačila DDV-ja za 90 dni, v primeru ustrezne bonitete. Skupaj s plačilom DDV-ja se izvede tudi plačilo stroškov financiranja odloga plačila DDV-ja.

Kako do sklenitve financiranja?

Sklenitev pogodbe je zelo enostavna. Prodajalcu v salonu vozil Dacia posredujete vso potrebno dokumentacijo. Po prejemu celotne dokumentacije bomo v najkrajšem možnem času preverili vašo bonitetno oceno. 
Če ste fizična oseba, lahko preverite svojo bonitetno oceno v aplikaciji Moj SISBON. Več o sami storitvi SISBON in pravicah komitentov si lahko preberete na spletni strani SISBON Mobilize Financial Services oziroma v zloženki, kjer so navedene tudi povezave do SISBON spletne strani in spletne aplikacije Moj SISBON.
Kot poslovni subjekt lahko preverite svojo bonitetno oceno v aplikaciji Moj SISBIZ. Več o sami storitvi SISBIZ in pravicah poslovnih subjektov si lahko preberete na spletni strani SISBIZ - Mobilize Financial Services oziroma v zloženki, kjer so navedene tudi povezave do SISBIZ spletne strani.
Kredit
Kredit
Poslovni najem
Poslovni najem
Zavarovanje
Zavarovanje

Vedno smo vam na voljo

V kolikor ste že naša obstoječa stranka, smo vam na voljo na telefonski številki 080 18 87  (od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00) ali na e-naslovu financiranje@si.mobilize-fs.com.