Finančni lizing

Finančna rešitev, s katero hitro in ugodno pridete do novega vozila.

Pojdite korak dlje z nami!

V treh korakih do vašega vozila Dacia

Postanite lastnik vozila Dacia po izteku obdobja, ki ga določite sami. V obdobju financiranja plačujete mesečne obroke in vozilo neomejeno uporabljate, z zadnjim plačilom pa postanete lastnik vašega vozila. 

  • 1

    Izberite svoje vozilo Dacia

  • 2

    Izberite lizing in uživajte v vožnji

  • 3

    Postanite lastnik ob plačilu zadnjega obroka

Lastnosti finančnega lizinga

Trajanje
Trajanje

Finančni lizing lahko sklenete za dobo od 12 do 84 mesecev.

Sklenitev
Sklenitev

Sklenitev pogodbe je povezana s fleksibilnejšimi pogoji in manj obsežno dokumentacijo, saj postanete lastnik šele ob plačilu zadnjega obroka.

Zavarovanje
Zavarovanje

Obvezna sklenitev avtomobilskega kasko zavarovanja z največ 1% odbitno franšizo in delno kombinacijo kraje. Nudimo tudi zavarovanje lizingojemalca (BNI) in finančne vrzeli (GAP).

Odlog DDV-ja
Odlog DDV-ja

Poslovnim uporabnikom ponujamo možnost odloga plačila DDV-ja za 90 dni, v primeru ustrezne bonitete. Skupaj s plačilom DDV-ja se izvede tudi plačilo stroškov financiranja odloga plačila DDV-ja.

Kako do sklenitve financiranja?

Finančni lizing

Sklenitev pogodbe je zelo enostavna. Prodajalcu v našem salonu vozil Dacia posredujete vso potrebno dokumentacijo, ki jo najdete v zloženki

 

Po prejemu celotne dokumentacije bomo v najkrajšem možnem času preverili vašo bonitetno oceno, ki jo predhodno lahko preverite tudi sami.

 

Če ste fizična oseba preverite svojo bonitetno oceno v aplikaciji Moj SISBON, več o sami storitvi pa si lahko preberete v zloženki.

 

Kot poslovni subjekt lahko preverite svojo bonitetno oceno v aplikaciji Moj SISBIZ, več o sami storitvi pa si lahko preberete v zloženki.

Vedno smo vam na voljo

V kolikor ste že naša obstoječa stranka, smo vam na voljo na:

080 18 87  (od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00)

financiranje@si.rcibanque.com

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem