Sistema Media Display in Media Nav

Poenostavite si življenje! Oprema, funkcije, posodobitve, združljivost in še več. Izvedite vse, kar morate vedeti o multimedijskih sistemih Media Display in Media Nav. 

  • Zaslon na dotik – Dacia Media Display

Poenostavite si vsakdan

Izboljšajte vozne razmere in si poenostavite vsakodnevne manevre z našo opremo, ki je zasnovana za bolj udobno in funkcionalno doživetje notranjosti. 

 

Odkrijte naša nova vgrajena multimedijska sistema, ki sta zasnovana za poenostavitev vsakodnevne vožnje. Poleg tega uživajte v uporabi 20 cm (8") zaslona, uporabniku prijaznega barvnega vmesnika in stranskih gumbov za še bolj intuitivno doživetje.

 

Sistem Media Nav vam ponuja tudi vgrajen navigacijski sistem.

Posodobite zemljevide Media Nav

Mise à jour cartographie - Media Nav
Oglejte si opremo in najnovejše funkcije sistema Media Display.

Nadzor nad vozilom

Nadzor nad vozilom – Dacia Media Display

Izkoristite prednosti najnovejših tehnologij upravljanja vozila na zaslonu armaturne plošče: senzorji za vzvratno parkiranje in kamera za vzvratno vožnjo, sistemi za pomoč vozniku ter zaklepanje vozila. 

Vozite v optimalnem udobju!

Android Auto™ za Media Display

Android Auto™ Dacia Media Display

Poiščite najboljše aplikacije za vožnjo na pametnem telefonu, opremljenem s sistemom Android 5 ali novejšim, ki so posebej izbrane za boljše doživetje vožnje preko zaslona sistema Media Display. Narekujte sporočila, hitro dostopajte do priljubljene glasbe ter izkoristite prednosti preproste in natančne navigacije z Google Zemljevidi.

 

Ne pozabite vklopiti mobilnih podatkov v telefonu in priključiti telefona s kablom USB, ki ga je odobril proizvajalec.

 

 

Več informacij

Apple CarPlay™ za Media Display

Apple CarPlay™ Dacia Media Display

Na zaslonu sistema Media Display poiščite najboljše aplikacije za vožnjo za telefon iPhone (od modela iPhone 5 in sistema iOS 7.1 naprej), ki jih je odobrila družba Apple za način vožnje. 

 

Za priključitev telefona iPhone v sprednji vhod USB uporabite visokokakovostni kabel in brezskrbno uživajte v poslušanju glasbe. Enostavno berite in narekujte sporočila, telefonirajte ali zaženite navodila za pot.


Ne pozabite vklopiti mobilnih podatkov za omogočitev funkcije Apple CarPlay™ v vozilu.

 

Več informacij

Odgovori na vsa vaša vprašanja

Odkrijte še več funkcij s sistemom Media Nav

Brezžično zrcaljenje pametnega telefona

Brezžično zrcaljenje pametnega telefona – Media Nav

Poiščite vse priljubljene aplikacije na 20 cm (8") zaslonu s samo 2 klikoma.

Preprosto vklopite povezavo WiFi in izkoristite prednosti funkcije brezžičnega povezovanja ter si oglejte priljubljene aplikacije za pametni telefon (odobrene za način vožnje) neposredno na zaslonu na armaturni plošči. 

 

Sistema Android Auto™ in Apple CarPlay™ sta zdaj na voljo v brezžičnem načinu. 

Več informacij

Posodobitve zemljevidov

Posodobitve zemljevidov

Brezskrbno poiščite pravo pot in uživajte v kakovostnih zemljevidih HERE. Bodite na tekočem z 2 novima različicama zemljevidov, ki sta na voljo vsako leto. 

Več informacij

Zemljevidi zahodne Evrope

Zemljevidi zahodne Evrope – Media Nav

Zemljevidi so na voljo za ceste po vsej zahodni Evropi in drugod!

Odgovori na vsa vaša vprašanja

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem