Sistema Media Display in Media Nav

Poenostavite si življenje! Oprema, funkcije, posodobitve, združljivost in še več. Izvedite vse, kar morate vedeti o multimedijskih sistemih Media Display in Media Nav.
Poenostavite si vsakdan
Izboljšajte vozne razmere in si poenostavite vsakodnevne manevre z našo opremo, ki je zasnovana za bolj udobno in funkcionalno doživetje notranjosti. 

Odkrijte naša nova vgrajena multimedijska sistema, ki sta zasnovana za poenostavitev vsakodnevne vožnje. Poleg tega uživajte v uporabi 20 cm (8") zaslona, uporabniku prijaznega barvnega vmesnika in stranskih gumbov za še bolj intuitivno doživetje. 

Sistem Media Nav vam ponuja tudi vgrajen navigacijski sistem.

Posodobite zemljevide Media Nav

S klikom na gumb boste preusmerjeni na partnersko stran Naviextra.
SISTEMA MEDIA DISPLAY
Oglejte si opremo in najnovejše funkcije sistema Media Display.
Nadzor nad vozilom
Nadzor nad vozilom
Izkoristite prednosti najnovejših tehnologij upravljanja vozila na zaslonu armaturne plošče: senzorji za vzvratno parkiranje in kamera za vzvratno vožnjo, sistemi za pomoč vozniku ter zaklepanje vozila. 
Vozite v optimalnem udobju!
Android Auto™ za Media Display
Android Auto™ za Media Display
Poiščite najboljše aplikacije za vožnjo na pametnem telefonu, opremljenem s sistemom Android 5 ali novejšim, ki so posebej izbrane za boljše doživetje vožnje preko zaslona sistema Media Display. Narekujte sporočila, hitro dostopajte do priljubljene glasbe ter izkoristite prednosti preproste in natančne navigacije z Google Zemljevidi. 

Ne pozabite vklopiti mobilnih podatkov v telefonu in priključiti telefona s kablom USB, ki ga je odobril proizvajalec.     
Apple CarPlay™ za Media Display
Apple CarPlay™ za Media Display
Na zaslonu sistema Media Display poiščite najboljše aplikacije za vožnjo za telefon iPhone (od modela iPhone 5 in sistema iOS 7.1 naprej), ki jih je odobrila družba Apple za način vožnje. 
Za priključitev telefona iPhone v sprednji vhod USB uporabite visokokakovostni kabel in brezskrbno uživajte v poslušanju glasbe. Enostavno berite in narekujte sporočila, telefonirajte ali zaženite navodila za pot.
Ne pozabite vklopiti mobilnih podatkov za omogočitev funkcije Apple CarPlay™ v vozilu.
MEDIA NAV
Odkrijte še več funkcij s sistemom Media Nav.
Brezžično zrcaljenje pametnega telefona
Brezžično zrcaljenje pametnega telefona
Poiščite vse priljubljene aplikacije na 20 cm (8") zaslonu s samo 2 klikoma. 
Preprosto vklopite povezavo WiFi in izkoristite prednosti funkcije brezžičnega povezovanja ter si oglejte priljubljene aplikacije za pametni telefon (odobrene za način vožnje) neposredno na zaslonu na armaturni plošči.
Posodobitve zemljevidov
Posodobitve zemljevidov
Brezskrbno poiščite pravo pot in uživajte v kakovostnih zemljevidih HERE. Bodite na tekočem z 2 novima različicama zemljevidov, ki sta na voljo vsako leto.
Zemljevidi zahodne Evrope
Zemljevidi zahodne Evrope
Zemljevidi so na voljo za ceste po vsej zahodni Evropi in drugod!

Odgovori na vsa vaša vprašanja

*S klikom na gumb boste preusmerjeni na partnersko stran Naviextra.