• Poznali ga bomo pod imenom Dacia Jogger! Preprosto, močno in mednarodno ime za najnovejšega velikega člana družine Dacia – vsestransko uporaben 7-sedežni družinski avtomobil – ki bo razkrit med neposrednim spletnim prenosom 3. septembra.
  • Z imenom, ki namiguje na šport, dogodivščine v naravi in pozitivno energijo, je Dacia Jogger idealen družinski avto, usmerjen k aktivnostim v naravi. Dacia Jogger združuje pragmatičen in izviren duh Dacie s približevanjem aktivnostim v naravi, kot jih predstavlja tudi nova identiteta te blagovne znamke.
  • Dacia Jogger se bo v svojem pravem okolju prvič predstavila 6. septembra ob glavnem vhodu na avtomobilski salon IAA Mobility v Muenchnu.

Družinski avto, povezan z naravo in do 7 sedeži

S 5 ali 7 sedeži je Dacia Jogger najboljši spremljevalec (velikih) družin. S svojo vsestranskostjo ustreza vsem družinskim članom, njihovim dnevnim pustolovščinam in izletom v naravo. S pragmatičnim duhom Dacia ponuja vozilo, ki kupcem omogoča veselje v preprostih užitkih v življenju skupaj s prijatelji in družino.

Dacia Jogger, kratka po imenu, velika po naravi

Jogger je preprosto, moderno ime, ki ga zaradi svoje univerzalnosti lahko vsakdo izgovori. Predstavlja dinamiko, pozitivno energijo in duh narave. S končnico ‘er’ tako kot Duster, Daciin ikonični SUV model, namiguje na robustnost in vzdržljivost idealnega spremljevalca v vsakdanjem življenju družin.

Pripravljen na štartnem mestu v Muenchnu

Dacia bo svoj nov model Jogger razkrila 3. septembra ob 10:00 na posebnem spletnem dogodku. Pridružite se nam na events.dacia.com.

Kmalu zatem bo novi Jogger  v živo od 6. septembra naprej na ogled postavljen na avtomobilskem salonu IAA Mobility v Muenchnu.

Več o dogodkih Dacie na salonu pa na events.dacia.com.