Konceptno vozilo Manifesto

Konceptno vozilo Manifesto
Odkrijte bistvo jutrišnjega dne
Dacia razkriva svoje najnovejše konceptno vozilo: Manifesto združuje in poudarja vrednote znamke Dacia. Gre za vozilo, ki ponuja bistveno, a je kul, robustno, zasnovano za dejavnosti na prostem, je cenovno dosegljivo in okoljsko učinkovito.

S tem konceptnim vozilom še bolj vzpostavljamo vez z naravo, ustvarjamo enostaven in dostopen način za uživanje na svežem zraku, bodisi za delo ali za zabavo.
Dacia Manifesto concept car
Konceptno vozilo Manifesto je super kompakten in popolnoma odprt terenec, v katerem so potniki povsem obdani z naravo. Manifesto je lahek in tih spremljevalec, ki daje prednost okretnosti pred hitrostjo. S tem vozilom lahko enostavno dostavite zaloge v gorska zatočišča ali preverite manj dostopne objekte na prostem.

Konceptno vozilo Manifesto ne bo na voljo za prodajo, vendar pa predstavlja vse naše inovacije, tiste, ki so že prisotne pri nekaterih naših modelih in bodo kmalu na voljo na celotni paleti vozil ter tiste, za katere še razvijamo nove ideje, ki bodo sledile v prihodnosti.

S konceptnim vozilom Manifesto Dacia ponovno potrjuje svojo vizijo vozila, ki ima vse, kar potrebujete, hkrati pa je kul, robustno, cenovno dostopno in okolju prijazno.
BISTVEN IN COOL
Pametne in dostopne rešitve, ki izpolnjujejo vaše potrebe. Kako kul!
ROBUSTNO IN OUTDOOR
Robustna zasnovan za vse terene, ki vas popelje kamorkoli želite.
ECO-SMART
Ker gresta pri znamki Dacia okolju prijazno in učinkovito z roko v roki.

Bistven in cool

Naša vozila so zasnovana, da izpolnjujejo vaše potrebe. Oblikujemo ekonomične, prilagodljive in vsestranske rešitve, pri čemer se osredotočamo na najpomembnejše: izpolnjevanje vaših potreb. Dacia pomeni pameten, cenovno dostopen in kul.

Robustno in outdoor

Obožujete preživljanje prostega časa na prostem? Ste na pravem mestu! Naša vozila slovijo kot praktična, robustna in zanesljiva ne glede na razmere na cesti. Ali delate na terenu? Ali pa se preprosto želite znova povezati z naravo. Novo konceptno vozilo znamke Dacia je kot nalašč za vas.
VSESTRANSKI
Manifesto ima vse temeljne lastnosti vozila za teren s štirikolesnim pogonom, visoko oddaljenostjo od tal, velikimi kolesi in karoserijo, ki je kos tudi najzahtevnejšemu terenu.
VZDRŽLJIV
Znotraj in zunaj. Trenutno delamo na tem, da bi naša notranjost, vključno s talnimi podlogami in prevlekami za sedeže, postala bolj trpežna in lažja za čiščenje. Te izboljšave bodo v naših avtomobilih predstavljene že naslednje leto.    
Želimo biti del vseh vaših avantur, zato smo razvili te inovativne in praktične funkcije:
Konceptno vozilo Manifesto - sedeži
Pametno zasnovani sedeži
Odstranljive prevleke sedežev se v nekaj sekundah pretvorijo v spalne vreče.
Konceptno vozilo Manifesto - streha
Večnamenska streha
Večnamenska streha je izjemno vsestranska. Zloži se in vključuje nastavljive strešne nosilce za prevoz vseh vrst prtljage, kar je napredek večnamenskih strešnih nosilcev, ki so že na voljo pri modelih Sandero Stepway ali Jogger.
Konceptno vozilo Manifesto - modularna streha
Modularna streha
Modularna streha lahko nosi vse vrste tovora zahvaljujoč nosilnim drogovom, ki jih je možno razporediti v več konfiguracij. Oblikovali smo tudi možnost preoblikovanja zadnjega dela konceptnega avtomobila v mizo ali delovno mizo.

Eco-smart

Pri Dacia je naše poslanstvo razviti okolju prijaznejše modele z varčnim in odgovornim oblikovanjem. Za raziskovanje sveta, ne da bi puščali ogljično sled, ima konceptno vozilo Manifesto izjemno majhen ogljični odtis. Varčno in lahko konceptno vozilo uvaja tudi genialne inovacije, kot sta Starkle® in brezzračne pnevmatike.
Odkrijte več ...
Manifesto
The Dacia philosophy
Filozofija znamke Dacia
Dacia Spring
Dacia Spring electric