Ustvarjamo cenovno dostopna vozila


FIlozofija znamke Dacia

Zapeljite na brezpotje
Dacia v svetu avtomobilizma izstopa po svoji neobičajni filozofiji. Skrivnost se skriva v našem pragmatičnem pristopu. V vse bolj kompleksnem svetu se osredotočamo na najpomembnejše: nova vozila želimo narediti dostopna čim širšemu krogu ljudi.

Naše poslanstvo

Najboljše vozilo je tisto, ki izpolnjuje vaše zahteve
Začnemo s tem, kar vam pomeni največ: dolgoročno lastništvo vozila, na katerega se lahko zanesete v vsakem trenutku. Naša vozila so prostorna, robustna in praktična. Opremljena so s preizkušeno in zanesljivo tehnologijo. Na kratko – imajo vse, kar potrebujete, in všečen videz.

Pri družbi Dacia se odločamo za jasne in preproste rešitve, da lahko brezskrbno izberete vozilo in uživate v vožnji z njim.

Po najboljši ceni

Cenovno dostopna vozila in storitve
Naše podjetje vam ponuja najboljše cene. Pri znamki Dacia v nasprotju s tekmeci v industriji že od samega začetka dajemo prednost ceni. Od razvoja do izdelave ter prodaje vozila si na vsakem koraku prizadevamo optimizirati stroške, da plačate samo tisto, kar potrebujete. Izbira znamke Dacia pomeni, da vam pri odločitvi za nakup novega vozila ni treba sklepati kompromisov pri drugih stvareh.

Želite izvedeti več o znamki Dacia?

Zgodba o znamki Dacia
Zgodovina znamke Dacia
Dacia – dogodki
Novice o znamki Dacia
Dacia v Sloveniji
Dacia v Sloveniji