Znamka Dacia v Sloveniji

Dacia v Sloveniji, kot avtomobilska znamka Skupine Renault, je bila slovenskemu trgu predstavljena februarja 2005 z modelom Logan.
DACIA V SLOVENIJI
Dacia v Sloveniji
Dacia, leta 2005 še sveža avtomobilska znamka Skupine Renault, se je slovenskemu trgu predstavila februarja 2005 z modelom Logan. Z njim je Dacia v vsej Evropi nemudoma postala sinonim za najugodnejši nakup zanesljivega vozila oziroma za največ avtomobila za svoj denar. Vozila pod blagovno znamko Dacia so zasnovana pri Renault na osnovi bogatih tehnoloških izkušenj Renault tehnološkega centra. Cenovno ugodnost teh vozil zagotavlja vgrajevanje preverjenih obstoječih mehanskih sklopov iz zveze Renault-Nissan. 

Čeprav so bili prvi modeli na konstrukcijski osnovi X90 (Logan) sprva namenjeni predvsem razvijajočim se avtomobilskim trgom, so hitro postali uspešni tudi na najbolj zahtevnih trgih Zahodne Evrope.
ZNAMKA, KI SI JO LJUDJE ŽELIJO
Znamka, ki si jo ljudje želijo
Dacia se je pod vodstvom Renault razvila v znamko, ki kupcem ponuja zares veliko avtomobila za sprejemljivo vsoto denarja. Najpomembnejšo novost je prinesel januar 2018, ko smo na slovenskem trgu začeli prodajati Dacia Duster – ikonični avtomobil, ki je Dacia dokončno postavil na zemljevid znamk, ki si jih ljudje resnično želijo.

Zaveze znamke Dacia

Dacia, pameten nakup po najboljši ceni.
Najboljša cena
Najboljša cena
Vozila Dacia zahvaljujoč optimiziranim programom vzdrževanja in motorjem z učinkovito porabo goriva zagotavljajo konkurenčne stroške uporabe s cenami daleč pred vso konkurenco.
 
In ker imamo vsi različna pričakovanja, so vozila Dacia opremljena samo z osnovnimi funkcijami brez nepotrebnih dodatkov, ki jih lahko prilagodite svojim potrebam.
Prostorna notranjost
Prostorna notranjost
Vozila Dacia ponujajo prostorno in udobno notranjost, ki je edinstvena in cenovno dostopna.​
 
Praktičen in modularen prostor za potnike lahko sprejme od 2 do 7 potnikov, odvisno od modela in konfiguracije, hkrati pa je na voljo izjemno prostoren prtljažnik za enostavno prevažanje prtljage in večjih predmetov.
ZANESLJIVOST V VSEH RAZMERAH
Zanesljivost v vseh razmerah
Dacia, znamka Skupine Renault, se zanaša na dokazano učinkovite tehnične rešitve za razvoj zanesljivih in robustnih vozil.
 
Ne glede na teren ali vremenske razmere se lahko vedno zanesete na njihovo vzdržljivost. Zato vam Dacia ponuja jamstvo, ki velja tri leta ali 100.000 kilometrov.

Odkrijte več

Kredit
Zgodovina znamke Dacia
FIlozofija znamke
FIlozofija znamke Dacia
Novice
Novice znamke Dacia