Dacia ECO-G motor za rabo dveh vrst goriva enostaven za uporabo

Izberite preprostost! Naša rešitev z bencinskim in plinskim (LPG) pogonom je enostavna za vsakodnevno uporabo brez omejitev.     

Dacia ECO-G motor: enostaven in brez omejitev

Enostaven za uporabo
Enostaven za uporabo
Uporaba naše tehnologije tovarniško vgrajenega plina (LPG) je neverjetno preprosta. Preklop z bencina na tovarniško vgrajen plin in obratno je mogoče izvesti ročno s stikalom ali samodejno (ko je eden od rezervoarjev prazen). Merilnik vam omogoča spremljanje ravni plina v rezervoarju. Kako pa poteka polnjenje? Je hitro in enostavno, vzame vam samo 2 minuti.
Večji doseg vožnje
Večji doseg vožnje
Naša vozila s tovarniško vgrajenim plinom (LPG) so opremljena z dvema rezervoarjema: enim za bencin in enim za utekočinjeni naftni plin. Ko sta oba rezervoarja polna, imate na voljo skupni doseg vožnje več kot 1000 km. Več kot dovolj, da prispete do želenega cilja.
Duster
Neomejena mobilnost
Kot vsa vozila s tovarniško vgrajenim plinom (LPG) vam tudi Dacia ECO-G omogoča brezskrbno vožnjo brez prometnih omejitev ali alarmnih vrednosti onesnaženja. Poleg tega vam vgrajene varnostne funkcije sistema omogočajo dostop do vseh podzemnih parkirnih hiš.

Dacia ECO-G si upa!

Kako napolniti rezervoar Dacia ECO-G v dveh minutah?

Odprite pokrovček rezervoarja za gorivo, enako kot pri bencinskem rezervoarju in vstavite nastavek črpalke za plin v ventil za gorivo ter ga rahlo potisnite. Trdno namestite nastavek in pritisnite gumb na črpalki za začetek polnjenja. Polnjenje se samodejno ustavi. Sprostite nastavek in ga odstranite iz ventila ter zaprite pokrovček.

Dodatne prednosti motorja Dacia ECO-G

Cenovno ugodna tehnologija
Cenovno ugodna tehnologija    
Zanesljiva tehnologija
Zanesljiva tehnologija    

Ste pripravljeni narediti ta korak? Ponudba vozil Dacia ECO-G