OKRETEN IN ROBUSTEN MESTNI AVTOMOBIL

NOVI DACIA SANDERO ECO-G Z VGRAJENIM POGONOM NA PLIN ŽE ZA 74 €/MESEC Z EKO SKLAD KREDITOM*

PONUDBA NOVI DACIA SANDERO ECO-G

Modri Sandero na parkirišču

Novi Dacia Sandero ECO-G z vgrajenim pogonom na plin:

 

že za 74 €/mesec z EKO SKLAD kreditom*;

+ 4 zimske pnevmatike;

+ 15 % prihranka za 2.000 litrov LPG goriva s Petrol kartico zvestobe.

VEČ O NOVEM SANDERO ECO-G MOTORJU

VEČ O NOVEM SANDERO ECO-G MOTORJU

Novi Sandero je zdaj na voljo z bencinskim motorjem Dacia in dvogorivnim motorjem LPG: ECO-G. Varen in učinkovit motor ECO-G, ki je tovarniško vgrajen v vozilo, vam ponuja čistejšo in okolju prijaznejšo alternativo. S to rešitvijo lahko znižate stroške goriva in hkrati zmanjšate emisije CO2.

 

Dizajn

Novi Sandero razkriva popolnoma prenovljen dizajn z robustno silhueto in s preoblikovanim sprednjim delom, poudarjenim z novim svetlobnim podpisom znamke Dacia v obliki črke Y z lučmi LED. Z eno najbolj prostornih notranjosti v svojem razredu, velikim prtljažnikom in odlagalnimi mesti se prilagodi vašemu vsakdanu in poskrbi za še prijetnejšo vožnjo.

  • Sandero – mestni avtomobil – sprednja stran
  • Sandero – mestni avtomobil – zunanjost – profil
  • Sandero – mestni avtomobil – zadnja stran – zunanjost
  • Notranjost – Sandero
  • Notranjost – Sandero

Dober začetek je pomemben!

Dacia ECO-G: prednosti vozila na plinski pogon (LPG)

Dacia ECO-G – prednosti

Varčna tehnologija

Dacia ECO-G plinski motorji (LPG) so cenovno ugodni in ne vključujejo nepotrebnih dodatkov. Izkoristite prednosti konkurenčne cene brez sklepanja kompromisov pri tehnologiji in prihranite pri gorivu.

Prihranite denar
Dacia ECO-G – prednosti

Varnost

Izkoristite prednosti originalne predelave in enakega jamstva proizvajalca kot pri drugih motorjih v ponudbi. Vaša brezskrbnost nam veliko pomeni. Odkrijte brezkompromisno doživetje vožnje!

Prepustite se
Dacia ECO-G – prednosti

Enostavna uporaba

Polnjenje rezervoarja za utekočinjeni naftni plin je enako enostavno kot polnjenje rezervoarja za gorivo. S pritiskom na stikalo lahko preklopite med notranjim izgorevanjem in tovarniško vgrajenim plinom (LPG).

Sprostite se

Podrobnejši podatki o novem vozilu Dacia Sandero

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem