OKRETEN IN ROBUSTEN MESTNI AVTOMOBIL

NOVI DACIA SANDERO ECO-G Z VGRAJENIM POGONOM NA PLIN ŽE ZA 74 €/MESEC Z EKO SKLAD KREDITOM*

PONUDBA NOVI DACIA SANDERO ECO-G

PONUDBA NOVI DACIA SANDERO ECO-G

Novi Dacia Sandero ECO-G z vgrajenim pogonom na plin:

 

Že za 74 €/mesec z EKO SKLAD kreditom*

+ PAKET ZIMSKIH PNEVMATIK

 

Želim ponudbo

VEČ O NOVEM SANDERO ECO-G MOTORJU

VEČ O NOVEM SANDERO ECO-G MOTORJU

Novi Sandero je zdaj na voljo z bencinskim motorjem Dacia in dvogorivnim motorjem LPG: ECO-G. Varen in učinkovit motor ECO-G, ki je tovarniško vgrajen v vozilo, vam ponuja čistejšo in okolju prijaznejšo alternativo. S to rešitvijo lahko znižate stroške goriva in hkrati zmanjšate emisije CO2.

 

Več o ECO-G tehnologiji

Dizajn

Novi Sandero razkriva popolnoma prenovljen dizajn z robustno silhueto in s preoblikovanim sprednjim delom, poudarjenim z novim svetlobnim podpisom znamke Dacia v obliki črke Y z lučmi LED. Z eno najbolj prostornih notranjosti v svojem razredu, velikim prtljažnikom in odlagalnimi mesti se prilagodi vašemu vsakdanu in poskrbi za še prijetnejšo vožnjo.

  • Sandero – mestni avtomobil – sprednja stran
  • Sandero – mestni avtomobil – zunanjost – profil
  • Sandero – mestni avtomobil – zadnja stran – zunanjost
  • Notranjost – Sandero
  • Notranjost – Sandero

Dober začetek je pomemben!

Dacia ECO-G: prednosti vozila na plinski pogon (LPG)

Dacia ECO-G – prednosti

Varčna tehnologija

Dacia ECO-G plinski motorji (LPG) so cenovno ugodni in ne vključujejo nepotrebnih dodatkov. Izkoristite prednosti konkurenčne cene brez sklepanja kompromisov pri tehnologiji in prihranite pri gorivu.

Prihranite denar
Dacia ECO-G – prednosti

Varnost

Izkoristite prednosti originalne predelave in enakega jamstva proizvajalca kot pri drugih motorjih v ponudbi. Vaša brezskrbnost nam veliko pomeni. Odkrijte brezkompromisno doživetje vožnje!

Prepustite se
Dacia ECO-G – prednosti

Enostavna uporaba

Polnjenje rezervoarja za utekočinjeni naftni plin je enako enostavno kot polnjenje rezervoarja za gorivo. S pritiskom na stikalo lahko preklopite med notranjim izgorevanjem in tovarniško vgrajenim plinom (LPG).

Sprostite se

Podrobnejši podatki o novem vozilu Dacia Sandero

Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
Več o tem