ROBUSTEN IN VSESTRANSKI KRIŽANEC

Dacia Sandero Stepway ECO-G z vgrajenim pogonom na plin že za 89 €/mesec z EKO SKLAD kreditom*

PONUDBA SANDERO STEPWAY ECO-G

Oranžni Sandero Stepway na parkirišču

Sandero Stepway ECO-G z vgrajenim pogonom na plin:

 

že za 89 €/mesec z EKO SKLAD kreditom*;

+ 5 let podaljšanega jamstva**;

+ 15 % prihranka za 2.000 litrov LPG goriva s Petrol kartico zvestobe.

VEČ O SANDERO STEPWAY ECO-G MOTORJU

VEČ O SANDERO STEPWAY ECO-G MOTORJU

Sandero Stepway je zdaj na voljo z bencinskim motorjem Dacia in dvogorivnim motorjem LPG: ECO-G. Varen in učinkovit motor ECO-G, ki je tovarniško vgrajen v vozilo, vam ponuja čistejšo in okolju prijaznejšo alternativo. S to rešitvijo lahko znižate stroške goriva in hkrati zmanjšate emisije CO2.

 

Dizajn

Navdihujoča silhueta, tekoče linije, nov LED svetlobni podpis znamke v obliki črke Y in velika oddaljenost od tal. Sandero Stepway razkriva povsem prenovljen dizajn in poudarja svoj slog križanca. Namestite se v vsestranski in prostorni notranjosti, kjer lahko doživite pustolovščine v popolnem udobju.

  • Sandero Stepway – križanec – sprednja stran
  • Sandero Stepway – križanec – zunanjost – profil
  • Sandero Stepway – križanec – zunanjost – zadnja stran
  • Notranjost – Sandero Stepway
  • Sandero Stepway – notranjost

Dober začetek je pomemben!

Dacia ECO-G: prednosti vozila na plinski pogon (LPG)

Dacia ECO-G – prednosti

Varčna tehnologija

Dacia ECO-G plinski motorji (LPG) so cenovno ugodni in ne vključujejo nepotrebnih dodatkov. Izkoristite prednosti konkurenčne cene brez sklepanja kompromisov pri tehnologiji in prihranite pri gorivu.

Dacia ECO-G – prednosti

Varnost

Izkoristite prednosti originalne predelave in enakega jamstva proizvajalca kot pri drugih motorjih v ponudbi. Vaša brezskrbnost nam veliko pomeni. Odkrijte brezkompromisno doživetje vožnje!

Dacia ECO-G – prednosti

Enostavna uporaba

Polnjenje rezervoarja za utekočinjeni naftni plin je enako enostavno kot polnjenje rezervoarja za gorivo. S pritiskom na stikalo lahko preklopite med notranjim izgorevanjem in tovarniško vgrajenim plinom (LPG).

Podrobnejši podatki o vozilu Dacia Sandero Stepway

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem