OKRETNO IN ROBUSTNO MESTNO VOZILO

Dacia Sandero ECO-G z vgrajenim pogonom na plin 
že za 94 €/mesec s pologom 4.762€ z EKO SKLAD kreditom*
Modri Sandero na parkirišču
Dacia Sandero ECO-G z vgrajenim pogonom na plin:
že za 94 €/mesec s pologom 4.762€ z EKO SKLAD kreditom*;

+ 6 let jamstva**;
+ 15% prihranka do 2.000 litrov LPG goriva s Petrol kartico zvestobe.
VEČ O SANDERO ECO-G MOTORJU
VEČ O SANDERO ECO-G MOTORJU
Sandero je zdaj na voljo z bencinskim motorjem Dacia in dvogorivnim motorjem LPG: ECO-G. Varen in učinkovit motor ECO-G, ki je tovarniško vgrajen v vozilo, vam ponuja čistejšo in okolju prijaznejšo alternativo. S to rešitvijo lahko znižate stroške goriva in hkrati zmanjšate emisije CO2.     
PODROBNEJE O AKTUALNI PONUDBI:

*EKO SKLAD na svoji spletni strani https://www.ekosklad.si/prebivalstvo/informacije/orodja/hitri-informativni-izracun-kredita-za-obcane po vnosu v rubriko: hitri informativni izračun kredita nudi naslednje kreditne pogoje za vozilo v vrednosti:  
  • Informativna mesečna anuiteta za model Dacia Sandero Essential 1.0 ECO-G v skupni vrednosti 14.590,00€ z DDV, s pologom v višini 4.762, 00€ in financirano vrednostjo 9.828,00€ za obdobje 120 mesecev, znaša ob najemu kredita preko EKO SKLADA 94,00€ na mesec. Obrestna mera za najem kredita znaša 2,80% (fiksna obrestna mera) EOM = 4,62% se lahko spremeni, če se spremeni katerikoli element v izračunu. Skupni znesek, ki ga mora odplačati kreditojemalec, znaša 12.047,17€ od tega znašata zavarovalna premija 170,32€ in strošek odobritve kredita 147,42€. Kreditojemalec mora kredit zavarovati pri Zavarovalnici Triglav, d.d ., Ljubljana, v skladu s pogoji poziva.​  
Vse informacije so zgolj informativne narave in temeljijo na informativnem in izračunu kredita na spletni strani EKO SKLADA. Več o kreditih EKO SKLADA za osebna vozila na plin, si lahko preberete na uradni spletni strani https://www.ekosklad.si/.  

GA Adriatic d.o.o. ne odgovarja za informacije objavljene na spletnih straneh EKO SKLADA kot tudi ne za točnost in zanesljivost in celovitost teh informacij in informativnega izračuna kredita, ki je na voljo na spletnih straneh EKO SKLADA. Informativni izračun je narejen na dan 25.07.2023. Navedena začetna cena je priporočena maloprodajna cena (MPC) in je neobvezujoča ter že vključuje 22-odstotni DDV in DMV.  

**Ne glede na obliko financiranja, kupec ob nakupu vozila prejme brezplačno jamstvo 6 let ali 100.000 km karkoli se zgodi prej (v obdobju 3 let od nakupa vozila velja tovarniška garancija. Po preteku tovarniške garancije sledi 3 leta podaljšanega jamstva Dacia oziroma 100.000 km, kar koli se zgodi prej).    

Splošne informacije in pogoji akcije vozite na plin
Avtoplin (utekočinjen naftni plin) je zaradi izjemne ekonomike in ugodnih okolijskih značilnosti ena izmed alternativ klasičnim naftnim gorivom, saj se z njegovo uporabo stroški, ki se porabijo za nakup goriva, skoraj prepolovijo. Avtoplin je namreč najbolj ekonomično gorivo na našem trgu, saj se strošek v primerjavi s 95-oktanskim bencinom lahko zmanjša tudi do 50%. Zato sta Dacia in Petrol združila moči in kupcu vozil Dacia na plinski pogon (ECO-G verzije) ponudila še dodatno ugodnost:
  •  15% prihranka do 2.000 litrov LPG goriva s Petrol kartico zvestobe.
1. Do 15% prihranka je upravičen:
a) Kupec, ki kupi katerokoli vozilo Dacia (Sandero, Sandero Stepway, Jogger in Duster) na plinski pogon (ECO-G verzija);
b) Kupec, ki je polnoletna fizična oseba (ponudba ne velja za pravne osebe in podjetja);
c) Kupec, ki ima Petrolovo kartico zvestobe (PKKZ) ali Petrol klub plačilno kartico (PKPK) oziroma se na novo včlani v Petrol klub in tako pridobi kartico zvestobe.

2. Kupec katerekoli Dacia ECO-G, ki želi koristiti 15% prihranka do 2.000 litrov mora:
a) Kupiti katero koli Dacia vozilo verzije ECO-G, pri pooblaščenem prodajalcu vozil Dacia;
b) Uspešno izvesti registracijo za koriščenje ugodnosti, in sicer:
i. na spletni strani https://akcije.petrol.si/vozinaplin, na način, da v navedeni spletni strani objavljeni spletni obrazec zapiše svoje pravilne in točne podatke(1) , ki so: ime in priimek, e-mail ali telefonska številka, VIN številka šasije v času prodajne ponudbe kupljenega vozila Dacia ECO-G ter številka veljavne kupčeve Petrol klub kartice, na katero se bo kupcu ob izpolnjevanju vseh pogojev priznalo upravičenje do pridobitve navedenega popusta. Za uspešno registracijo mora kupec vozila Dacia ECO-G na koncu vnosa vseh prej navedenih zahtevanih podatkov podati tudi soglasje k pogojem prodajne ponudbe;
ii. z izpolnitvijo in oddajo pristopnega obrazca Petrolu, ki ga kupec vozila Dacia ECO-G lahko ob nakupu vozila Dacia ECO-G pridobi pri pooblaščenem prodajalcu vozil Dacia. V pristopni obrazec mora kupec zapisati svoje pravilne in točne podatke (1) , ki so: ime in priimek, e-mail ali telefonska številka, VIN številka šasije v času prodajne ponudbe kupljenega vozila Dacia ECO-G ter številka veljavne kupčeve Petrol klub kartice, na katero se bo kupcu ob izpolnjevanju vseh pogojev priznalo upravičenje do pridobitve navedenega popusta. Pristopni obrazec mora kupec poslati na naslov Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, pogoj za uspešno registracijo je, da Petrol prejme pravilno izpolnjen pristopni obrazec najkasneje do izteka veljavnosti prodajne ponudbe. S pošiljanjem pristopnega obrazca kupec vozila Dacia potrjuje seznanjenost s pogoji prodajne ponudbe in z njimi soglaša;
c) včlaniti se v Petrol klub(1) (v primeru, da kupec vozil Dacia ECO-G nima Petrol klub kartice zvestobe ali Petrol klub plačilne kartice) preko sledeče povezave https://www.petrol.si/petrol-klub/vclanite-se oziroma izpolniti pristopni obrazec v brošuri Petrola, ki ga lahko kupec Dacia vozila dobi pri pooblaščenem prodajalcu vozil Dacia. d) podati izrecno privolitev k danim pravilom in seznanjenost z njihovo vsebino, ki soobjavljeni na spletni strani https://akcije.petrol.si/vozinaplin.

3. Ugodnost: Ugodnost, ki se podeljuje v akciji, je opredeljena v obliki 15% popusta do 2.000 litrov goriva Q Max LPG. Sodelujoči prejme ugodnost zapisano na Petrol klub plačilno ali lojalnostno kartico in jo lahko koristi ob plačilu goriva Q Max LPG na vseh prodajnih mestih Petrol v Sloveniji in na Hrvaškem.

4. Dodatni pogoji in informacije Za aktivacijo ugodnosti na PKKZ in PKPK je potrebno ujemanje VIN številke šasije vozila Dacia,ki jo je kupec podal ob registraciji navedenih zgoraj ter podatkom o VIN številkah šasij v času prodajne ponudbe prodanih vozil Dacia ECO-G, ki jih Petrolu sporoči GA Adriatic d.o.o.

Od dneva, ko Petrol prejme pristopnico (bodisi v fizični obliki oziroma preko spleta), se bo vroku do 10 dni ugodnost naložila na Petrol klub kartico.

Kupec, ki izpolnjuje vse pogoje za sodelovanje v akciji navedenih zgoraj, pridobi možnost, da s tem, ko na spletni strani www.petrol.si/vozi-na-plin izpolni obrazec z vsemi zahtevanimi podatki, pridobi ugodnost na svojo Petrol klub kartico. Ugodnost bo lahko sodelujoči koristil 3 leta od datuma, ko bo ugodnost naložena na kartico.

Kupec ugodnosti ne more prenesti na tretjo osebo ali drugega sodelujočega, prav tako ugodnosti ne more unovčiti za gotovino ali zamenjati za drugo nagrado.

V skladu z določbami 108. člena Zakona o dohodnini (Zdoh-2) se nagrade iz te akcije, ki jih lahko prejemajo sodelujoči, ne vštevajo v davčno osnovo od drugih dohodkov.

5. Osebni podatki
Pravice posameznikov glede varstva osebnih podatkov, v povezavi s pridobljenimi ugodnostmi na Petrol klub kartico, so določene v Politiki zasebnosti na spletni strani: https://www.petrol.si/gdpr/politika-zasebnosti. Sodelujoči lahko vse pravice iz tega odstavka uveljavlja pisno na naslov: Petrol, Slovenska energetska družba, d.d., Dunajska cesta 50, 1000 Ljubljana, s pripisom: “za DPO”. Najkasneje v 15 dneh po prejemu zahteve bodo osebni podatki udeleženca izbrisani oz. ustrezno popravljeni.

6. Trajanje akcije
Akcija traja od 6.6.2022 do 5.6.2024

Dacia si prislužuje pravico, da kadarkoli zaključi s to akcijo oziroma do sprememb navedenih aktivnosti oziroma mehaniko akcije po lastni presoji prilagodi oz. spremeni. O tem bo kupec predhodno obveščen na spletni strani dacia.si, kjer bo objavljena sprememba pravil.

Za morebitne napake ne odgovarjamo.

Za vse dodatne informacije glede pridobivanja Petrol kartice je na voljo brezplačna telefonska številka 080 22 66 (Petrol klub).

(1) Upravljavec osebnih podatkov je Petrol d.d., Ljubljana. Več informacij o obdelavi osebnih podatkov najdete na https://www.petrol.si/gdpr.


Dizajn

Sandero razkriva popolnoma prenovljen dizajn z robustno silhueto in s preoblikovanim sprednjim delom, poudarjenim z novim svetlobnim podpisom znamke Dacia v obliki črke Y z lučmi LED. Z eno najbolj prostornih notranjosti v svojem razredu, velikim prtljažnikom in odlagalnimi mesti se prilagodi vašemu vsakdanu in poskrbi za še prijetnejšo vožnjo.

DOBER ZAČETEK JE POMEMBEN!

DACIA ECO-G: PREDNOSTI VOZILA NA PLINSKI POGON (LPG)

Dacia ECO-G – prednosti
Varčna tehnologija
Dacia ECO-G plinski motorji (LPG) so cenovno ugodni in ne vključujejo nepotrebnih dodatkov. Izkoristite prednosti konkurenčne cene brez sklepanja kompromisov pri tehnologiji in prihranite pri gorivu.
Dacia ECO-G – prednosti
Varnost
Izkoristite prednosti originalne predelave in enakega jamstva proizvajalca kot pri drugih motorjih v ponudbi. Vaša brezskrbnost nam veliko pomeni. Odkrijte brezkompromisno doživetje vožnje!
Dacia ECO-G – prednosti
Enostavna uporaba
Polnjenje rezervoarja za utekočinjeni naftni plin je tako enostavno kot polnjenje rezervoarja za gorivo. S pritiskom na stikalo lahko preklopite med notranjim izgorevanjem in tovarniško vgrajenim plinom (LPG).