Dacia Jogger Hybrid

JOGGER HYBRID 140

Vse, kar ponuja Jogger, kmalu tudi v hibridni različici!

Uživajte v vseh prednostih hibridne tehnologije, s pomočjo katere boste lahko prevozili do 80 % svoje mestne vožnje v popolnoma električnem načinu in ob tem zmanjšate porabo goriva do 40 %. Dacia hibridna tehnologija predstavlja kombinacijo bencinskega motorja in dveh električnih motorjev, ki s popolno usklajenostjo vplivajo na večji doseg vožnje in največjo možno učinkovitost delovanja.

Z Jogger HYBRID 140 bo vse preprosto: vozilo bo baterijo samodejno polnilo z uporabo kinetične energije. Med upočasnjevanjem in zaviranjem bo električni motor pretvoril gonilno silo v energijo, s katero se bo napolnila baterija. Samodejni menjalnik v kombinaciji s sistemom za upravljanje energije bo optimiziral zmogljivost in porabo vozila.   

do 40%
manjša poraba
v mestnem ciklu v primerjavi z enakovrednim motorjem z notranjim zgorevanjem, odvisno od pogojev vožnje
do 1/3
manj CO2 emisij
v primerjavi z motorjem z notranjim izgorevanjem

Za okolju prijazno vožnjo

100% električen zagon vozila
Vožnja v popolni tišini - Jogger HYBRID 140 se bo zagnal v 100 % električnem pogonu, ki bo aktiven še prvih nekaj kilometrov, kar vam bo omogočilo bolj dinamično pospeševanje. Vozilo bo samodejno preklopilo na bencinski motor po nekaj kilometrih ali prej, če bo to potrebno.  
Eco mode
Eco mode
Izbrali boste lahko opcijo "Eco mode" za še bolj ekonomično in okolju prijazno vožnjo!

Opcija "Eco mode" daje prednost električnemu načinu vožnje in vam bo omogočila, da zmanjšate svoj ogljični odtis in porabo goriva.    
Samodejni menjalnik
Samodejni menjalnik
Odkrijte edino različico vozila Jogger, ki bo opremljena s samodejnim menjalnikom. Ta bo upravljal menjavanje prestav in preklapljanje med načini pogona ter ob tem nudil optimalno udobje in vodljivost.
Samodejno polnjenje med vožnjo
Samodejno polnjenje med vožnjo
Hibridna tehnologija vam bo omogočila, da obnovite velik del kinetične energije, ki jo sicer vozilo z motorjem z notranjim izgorevanjem izgubi pri zaviranju.
Izbirali boste lahko med dvema načinoma vožnje:
 • standardni način vožnje "D mode" omogoča zaviranje kot pri vozilu z motorjem z notranjim izgorevanjem;
 • način vožnje "B mode" je idealen za raziskovanje po mestu ali odmik v gorah, saj med zaviranjem ali upočasnjevanjem rekuperira energijo, s čimer boste lahko dlje uživali v prednostih hibrida.
Pogon: HYBRID 140
Pogon: HYBRID 140
Zahvaljujoč zasnovi motorja, ki je kombinacija dveh elektromotorjev, motorja z notranjim izgorevanjem in električne baterije, se bo Jogger HYBRID 140 ponašal:
 • z odzivnostjo in dinamičnim speljevanjem;
 • z manjšo porabo goriva;
 • z manjšim ogljičnim odtisom. 

  Optimalno doživetje vožnje

  Prilagodljiv dizajn
  Jogger hybrid - modularité
  Izkoristite prednosti hibridne tehnologije, ne da bi pri tem izgubili prilagodljivost in udobje vozila Jogger.
  Modularni strešni nosilci
  Jogger hybrid - barres de toit
  Potrebujete dodaten prostor za odlaganje? Pri Jogger HYBRID 140 boste lahko uporabili modularne vzdolžne strešne nosilce za hitro namestitev opreme ali strešnega kovčka.
  Multimedija
  Multimedijski sistem Media Display ali Media Nav* prinašata popoln užitek v vožnji.

  *Vozilo kmalu na voljo v različici Extreme, kjer bo na voljo multimedijski sistem Media Display, opcijsko pa tudi Media Nav.

  Jogger HYBRID 140

  Vas zanima več?
  Bodite med prvimi, ki bodo obveščeni, ko bo vozilo Jogger HYBRID 140 na voljo za testno vožnjo.     

  Odkrijte več o Jogger Hybrid 140!