Dacia Jogger Extreme


Vsestransko družinsko vozilo znamke Dacia s še bolj robustno podobo.

EXTREME - VEČ KOT LE RAZLIČICA NOV NAČIN RAZMIŠLJANJA
Zelo hitro lahko z vozilom brez štirikolesnega pogona obtičite v blatu, pesku ali na snegu ... Jogger Extreme vam nudi Extended Grip, tehnologijo za boljši oprijem na težkem terenu. Ko je aktiviran, porazdeli silo, ki se prenaša z enega kolesa na drugo, tako da se lahko vaše pnevmatike bolje oprimejo tal, ne glede na to, ali ste na snegu, pesku ali blatu.     

Bolj prefinjen in odločen videz

S svojimi zemeljskimi barvami v odtenku Oxide zelene in topografsko navdahnjenimi linijami Jogger Extreme uteleša naravo v svojem dizajnu, tako v notranjosti kot tudi zunanjosti vozila.

Še bolj trpežni materiali


Ekskluzivna dodatna oprema InNature

Odkrijte paleto dodatne opreme InNature*, ki jo je Dacia izumila in razvila z mislijo na vas!
InNature EXTREME PODNEVI IN PONOČI

Paket Sleep je prvi dodatek, ki bo predstavljen v okviru nabora dodatkov z imenom InNature. Na voljo je za model Jogger, ne glede na različico, omogoča, da se prostor za potnike v nekaj minutah preobrazi v spalnico. Za namestitev je treba iz 7-sedežne različice najprej odstraniti sedeža v tretji vrsti. 

Ko je prtljažnik prekrit z navojnim prekrivalom, je paket skrit očem, zato Jogger izgleda kot običajna različica s petimi sedeži. Domiselna zasnova lesenega zaboja omogoča dostop do 220 litrov velikega prostora za prtljago, ne glede na to, ali je postelja zložena ali raztegnjena. 

Oblazinjeno zložljivo ležišče je dolgo 190 cm in široko do 130 cm (med zadnjimi vrati). Višina stropa nad ležiščem je udobna, saj znaša najmanj 60 cm. 
innature dodatna oprema Sleep paket
Za dopolnitev paketa Sleep InNature so na voljo še naslednji dodatki:
  • zatemnitvena senčila za vsa okna, ki zagotavljajo temo in intimnost spalnice na kolesih, 
  • poseben šotor, ki se ga lahko domiselno priključi na Jogger z odprtimi prtljažnimi vrati, in tako zagotovi več bivalnega prostora.
Sleep Pack - komplet za kampiranje
Jogger Extreme - kamping paket
Sleep Pack - komplet za kampiranje
Pojdite v naravo! Odločite se za ta komplet, ki se ga preprosto namesti in zloži v škatlo (3 v 1) z zložljivo vzmetnico.
Zatemnitvena senčila za okna
Jogger Extreme - Opaque blinds
Zatemnitvena senčila za okna - celoten paket
Naj bo vaš Jogger zaščiten pred zunanjo svetlobo, vi pa skriti stran od radovednih pogledov. Senčila, ki jih je enostavno namestiti in odstraniti, so popolnoma prilagojene vsem 8 oknom vašega vozila Jogger.
Zložljiv šotor - za 3 osebe
Jogger Extreme - Tailgate tent
Dacia zložljiv šotor za 3 osebe
Kot nalašč za vaše avanture z družino ali prijatelji se Dacia šotor pritrdi na vrata prtljažnika in doda velik bivalni prostor na zadnji strani vašega vozila.
*Paleta dodatne opreme InNature bo kmalu na voljo pri vseh različicah vozila Jogger!

Podrobnejši podatki o vozilu Dacia Jogger Extreme


Odkrijte podobna Dacia vozila

Spring
Spring
Sandero Stepway
Sandero Stepway
Duster
Duster