Motorji križanca Sandero Stepway

Zmogljivost Novi Dacia Sandero

     

Razpoložljivi motorji

Stepway Essential
Stepway Essential
Stepway Comfort
Stepway Comfort

EUROSUPER_LPG (1)

ECO-G 100že za
12.990 €
že za
14.690 €
TCe 90že za
12.690 €
že za
14.390 €

Podrobnejše specifikacije

Učinkoviti motorji

Zmagovalna kombinacija! Nadzirajte porabo in zmanjšajte proračun vzdrževanja z našimi motorji, ki se povsem prilagodijo vašemu vsakdanu.

Odkrijte razpoložljiva motorja za Dacia Sandero Stepway - LPG (plinski pogon) in bencinski motor.

ECO-G 100

ECO-G: prihranki

 

Novi Sandero Stepway je zdaj na voljo z bencinskim motorjem Dacia in dvogorivnim motorjem LPG: ECO-G. Varen in učinkovit motor ECO-G, ki je tovarniško vgrajen v vozilo, vam ponuja čistejšo in okolju prijaznejšo alternativo. S to rešitvijo lahko znižate stroške goriva in hkrati zmanjšate emisije CO2. To pa še ni vse! Je enostaven za uporabo, ima dva rezervoarja za gorivo – enega za bencin in drugega za plin – ter znatno poveča doseg vožnje novega vozila Sandero Stepway. Motor ECO-G s turbopolnilnikom in 100 KM združuje prihranke in užitek.

TCe 90

Izjemno vsestranski

 

Trivaljni motor najnovejše generacije s turbopolnilnikom in 90 KM, ki je na voljo z ročnim menjalnikom, je okolju prijaznejši ter vam ponuja izjemno odzivnost in vozne lastnosti. Zobati jermen vam omogoča še več prihrankov in zmanjša proračun vsakodnevnega vzdrževanja. Zelo pametno!

Ste pripravljeni, da zavladate na cesti z novim vozilom Dacia Sandero Stepway?

   

Odkrijte podobna Dacia vozila

Novi Duster
Novi Duster
že za 14.190 €
Novi Sandero
Novi Sandero
že za 8.990 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem