Sandero – motorji za mestni avtomobil

Sandero

     

Razpoložljivi motorji

Access
Access
Essential
Essential
Comfort
Comfort

EUROSUPER_LPG (1)

ECO-G 100
že za 11.690 €
že za 13.390 €
SCe 65
že za 9.490 €
že za 10.290 €
TCe 90
že za 12.990 €

Podrobnejše specifikacije

Učinkoviti motorji

Zmagovalna kombinacija! Nadzirajte porabo in zmanjšajte proračun vzdrževanja z našimi motorji, ki se povsem prilagodijo vašemu vsakdanu.

Sandero ECO-G 100

ECO-G 100

ECO-G: prihranki!

 

Sandero je zdaj na voljo z bencinskim motorjem Dacia in dvogorivnim motorjem LPG: ECO-G. Varen in učinkovit motor ECO-G, ki je tovarniško vgrajen v vozilo, vam ponuja čistejšo in okolju prijaznejšo alternativo. S to rešitvijo lahko znižate stroške goriva in hkrati zmanjšate emisije CO2. To pa še ni vse! Je enostaven za uporabo, ima dva rezervoarja za gorivo – enega za bencin in drugega za plin – ter znatno poveča doseg vožnje vozila Sandero. Motor ECO-G s turbopolnilnikom in 100 KM združuje prihranke in užitek.

Dacia Sandero z bencinskimi motorji, ki so opremljeni s filtrom delcev in skladni z najnovejšimi veljavnimi standardi Euro6, združuje udobno vožnjo in večjo skrb za okolje.

SCe 65

Cenovno ugoden

 

Ta sodoben trivaljni motor z močjo 65 KM je na voljo z ročnim menjalnikom in zasnovan za optimizacijo mestne vožnje za volanom vozila Sandero. Zobati jermen vam omogoča, da omejite stroške vzdrževanja. Vaš stalni zaveznik pri vsakodnevnih potrebah.

TCe 90

Izjemno vsestranski

 

Trivaljni motor najnovejše generacije s turbopolnilnikom in 90 KM, ki je na voljo z ročnim menjalnikom, je okolju prijaznejši ter vam ponuja izjemno odzivnost in vozne lastnosti. Zobati jermen vam omogoča še več prihrankov in zmanjša proračun vsakodnevnega vzdrževanja. Zelo pametno!

Ste pripravljeni, da zavladate na cesti z vozilom Dacia Sandero?

   

Odkrijte podobna Dacia vozila

Novi Duster
Novi Duster
že za 14.390 €
Sandero Stepway
Sandero Stepway
že za 12.990 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem