Nouvelle Dacia Sandero Stepway crossover

Dacia razkriva Novi Dacia Sandero Stepway

Dizajn

Sodoben in robusten križanec

Navdihujoča silhueta, tekoče vodoravne linije, nov LED-svetlobni podpis znamke v obliki črke Y in velika oddaljenost od tal. Novi Sandero Stepway razkriva povsem prenovljen dizajn in poudarja svoj slog križanca. Namestite se v vsestranski in prostorni notranjosti, kjer lahko doživite pustolovščine v popolnem udobju.

 • Sandero Stepway – križanec – sprednja stran
 • Sandero Stepway – bočna stran
 • Sandero Stepway – zadnja stran
 • Notranjost – Sandero Stepway
 • Sandero Stepway – notranjost

Sproščeno doživetje notranjosti z vsestranskimi funkcijami

Udobje in vsestranskost

Opremljen s pametnimi funkcijami

 

Vsak dan potujte v najboljših možnih razmerah. Sodobna oprema je zasnovana za poenostavitev vašega življenja v novem vozilu Sandero Stepway: prostoročna kartica, osrednji naslon za roko z odlagalnim mestom in elektronska ročna zavora. 


Čas je za počitnice! Z veliko oddaljenostjo od tal se lahko zlahka podate na različne vrste cest. Potujete z veliko prtljage? Izkoristite prednosti še bolj prostornega in modularnega prtljažnika z zložljivo zadnjo klopjo in pridobite še več prostora z večnamenskimi modularnimi strešnimi nosilci. 

Nenehno ohranjanje pozornosti je utrujajoče, kajne

Sprostite se!

 

Naši sistemi za pomoč vozniku so vam na voljo med celotno vožnjo, skrbijo za vašo varnost in poenostavijo vsakodnevne vozne razmere:

 • Sistem za aktivno zaviranje v sili (AEBS)
 • E-Call (samodejni klic v sili)
 • Nadzor razdalje pri parkiranju spredaj in zadaj s kamero za vzvratno vožnjo
 • Sistem za nadzor mrtvega kota
 • Pomoč pri speljevanju v klanec
 • Elektronska ročna zavora
 • Tempomat in omejevalnik hitrosti
 • Električno servokrmiljenje

Multimedija

Sodobna tehnologija

 

Oglejte si vse pomembne informacije brez umikanja pogleda s ceste. Pametni telefon lahko zrcalite na velik 20 cm (8”) osrednji zaslon multimedijskega sistema Media Nav, ki je združljiv s sistemoma Android Auto™ in Apple CarPlay™. Telefon, radio, navigacija GPS, multimedija itd. Enostavno povežite pametni telefon preko povezave Bluetooth® ali priključkov in vhodov USB.

Učinkoviti motorji

Zmagovalna kombinacija! Nadzirajte porabo in zmanjšajte proračun vzdrževanja z našimi motorji, ki se povsem prilagodijo vašemu vsakdanu.

Sandero Stepway ECO-G

Motor TCe 100 ECO-G

Tehnologija ECO-G: pametna izbira za vaše vozilo Dacia!

Novi Sandero je zdaj na voljo z bencinskim motorjem Dacia in dvogorivnim motorjem LPG: ECO-G. Ta preizkušena, cenovno ugodna in varčna rešitev, ki je enostavna za uporabo in jo vgradimo med izdelavo vozila, vam omogoča prihranek pri gorivu in zmanjšanje emisij CO2. To pa še ni vse! Motor ECO-G s turbopolnilnikom in 100 KM zagotavlja prihranke in užitek.

Novi Sandero Stepway z bencinskimi motorji, ki so opremljeni s filtrom delcev in skladni z najnovejšimi veljavnimi standardi Euro6, združuje udobje med vožnjo in večjo skrb za okolje.

TCe 90 FAP

Izjemno vsestranski

 

Ta najnovejša generacija trivaljnega motorja s turbopolnilnikom in močjo 90 KM, ki je na voljo z ročnim menjalnikom, vam omogoča nadzor nad porabo goriva in omejitev emisij CO2, hkrati pa zagotavlja pravi užitek v vožnji. Veriga za pogon odmične gredi vam omogoča še več prihrankov in zmanjša proračun vsakodnevnega vzdrževanja. Pametno!

SCe 65 FAP

Prihranki

 

Ta sodoben trivaljni motor z učinkovito porabo goriva in močjo 65 KM je na voljo z ročnim menjalnikom in zasnovan za optimizacijo mestne vožnje za volanom novega vozila Sandero Stepway. Veriga za pogon odmične gredi vam omogoča, da omejite stroške vzdrževanja. Vaš stalni zaveznik pri vsakodnevnih potrebah.

Optimalne mere

Sandero Stepway – mere sprednjega dela
Sandero Stepway – mere bočnega dela
Sandero Stepway – mere zadnjega dela

   Ste pripravljeni, da zavladate na cesti z novim vozilom Dacia Sandero Stepway?

   Z nadaljevanjem brskanja po tem spletnem mestu se strinjate, da Podjetje Renault Nissan Slovenija in njeni partnerji uporabljajo piškotke za analiziranje delovanja in učinkovitosti spletne strani, ponujanje prilagojenih oglasov glede na vaše zanimanje in interaktivnih dejavnosti na družbenih omrežjih.
   Več o tem