Sandero – mestno vozilo – dodatna oprema

Dodatna oprema Novi Dacia Sandero

  

Izberite želeno različico

Izberi

Izberi

Slike so simbolične. Navedene so priporočene maloprodajne cene z vključenim DDV. Za več informacij se lahko posvetujte z vašim Dacia pooblaščenim prodajalcem.

Dacia si pridružuje pravico, da akcijo predčasno zaključi ali odstrani izdelek iz prodaje.

Antena »shark«

Strešni nosilci

Prag prtljažnika

Prtljažno korito

Navpična mreža za pritrditev prtljage

Preproge

Ste pripravljeni, da zavladate na cesti z vozilom Dacia Sandero?

Slike na spletni strani www.dacia.si so le simbolične in zgolj informativne narave. Prikazane cene so priporočene maloprodajne cene. Vsi podatki in informacije, omenjeni na spletni strani in v dokumentih, so začasni in se lahko spremenijo, prav tako si v tekstovnem delu pridržujemo pravico do napak. Zaradi posledic globalnega pomanjkanja polprevodnikov in drugih surovin nekateri elementi opreme, prikazani na spletni strani ali v brošuri, trenutno niso na voljo. Za najnovejše informacije se obrnite na najbližjega pooblaščenega prodajalca.

  

Odkrijte podobna Dacia vozila

Novi Duster
Novi Duster
že za 15.390 €
Sandero Stepway
Sandero Stepway
že za 13.790 €

Naše spletno mesto in njegovi partnerji uporabljajo piškotke za merjenje občinstva in uspešnosti spletnega mesta, za prikaz prilagojenih in / ali geolokaliziranih oglasov in vsebin ter za omogočanje interakcije z našo vsebino prek družabnih omrežij. Svojo izbiro lahko kadar koli spremenite s klikom na spodnjo povezavo "Upravljanje piškotkov".

Več o tem